TuTo - Jukurit 6.12.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2013
Jaa tämä...

Vankistaako TuTo sarjataulukon ykköspaikkaansa Jukureiden isäntänä?

TuTo – Jukurit, merkki 1, kerroin 1,85 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,85 | 4,30 | 2,95 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Mestiksen kierroksen huippuottelussa Turussa yhteen iskevät TuTo sekä vieraaksi saapuva Mikkelin Jukurit. Sarjataulukossa TuTo on tällä hetkellä ensimmäisenä ennen toisena olevaa Sportia. Jukurit löytyy puolestaan viidenneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kuusi pistettä TuTon eduksi. Jukureiden tilanne ei ole lainkaan hyvä, sillä Jarno Pikkarainen joutui lähtemään yllättäen vierasjoukkueen päävalmentajan tehtävistä. Se on varmasti vaikuttanut Jukureiden iskukykyyn, vaikka materiaaliltaan vierasjoukkue onkin Mestiksen suurimpia ellei jopa suurin mestarisuosikki. Alkukaudella TuTolla ovat vedonlyöjät pystyneet tekemään voittoa melkoisen mukavalla tavalla ja myös tällä kerralla TuTo on ehdottomasti kotonaan nostettava jopa yllättävän selkeäksikin ennakkosuosikiksi.

TuTo on edellisestä viidestä kotiottelustaan saalistanut neljä voittoa ja itseasiassa TuTon on edellisen kerran Turussa voittanut Sport päättyneen kuun alussa. TuTo on kovalla prosentilla pystynyt voittamaan keskikastin joukkueet ja sitä kautta sijoitus sarjataulukossa on ykkösenä. TuTo on pystynyt jättämään etenkin kotonaan melkeinpä vastustajan kuin vastustajan pieniin maalimääriin, sillä neljään edelliseen kotiotteluun peräti kolmessa vastustaja on pystynyt viimeistelemään vain yhden maalin tai korkeintaan kaksi. TuTolle tarjotaan nyt mahdollisuutta seuraavaan kotivoittoon, sillä Jukurit ei jättänyt itsestään viimeksi lainkaan hyvää kuvaa kotiottelussa JYP-Akatemiaa vastaan. Jukurit voitti ottelun jatkojen päätteeksi kylläkin 3-2 numeroin, mutta pelillisesti Jukurit oli jopa surkea. Hyökkäyspää oli kokonaisuudessaan erittäin tehoton ja sitä kautta puolustuspäässä tuli myös aivan liikaa turhia virheitä.

Jukureiden kokoonpanotilanne on elänyt viime kierrosten aikana valtavasti ja se luo lisää epävarmuutta vierasjoukkueen tilanteeseen. Joonas Koskinen sekä Niklas Tikkinen tekevät tässä ottelussa paluun Jukureiden kokoonpanoon, mutta toisaalta Toni Hyvärinen, Joonas Kalliola sekä Juha-Petteri Purolina ovat puolestaan sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta. Jukureilla tässä ottelussa paineet ovat itseasiassa jossain määrin myös suhteellisen merkittävät, sillä Jukurit pystyisi voitolla kaventamaan eron sarjataulukon kärkeen jo kolmeen pisteeseen. Tappiolla tilanne muuttuisi huomattavasti synkemmäksi. Jukureiden peliesitysten pitää huomattavasti parantua sekä ennen kaikkea muuttua tasaisimmaksi, jotta Turusta vierasvoitto irtoaa.

Veikkaussivut | Tuomas