Tuukka Rask joutunut siirtospekulaatioiden kohteeksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: Youtube
  • 10/10/2015
Jaa tämä...

Huhut pyörivät

Boston Bruins hävisi NHL:n avausottelunsa Winnipeg Jetsiä vastaan lukemin 6-2. Jenkkimediassa otettiin heti kantaa Bruinsin suomalaismaalivahti Tuukka Raskin tilanteeseen, sillä huippumaalivahdin ympärillä pyöri jo kesällä melkoisen villejä siirtohuhuja.

Sportsnetin kiekkotoimittaja Elliotte Friedman kommentoi Raskin tilannetta Sportsnet 960 -radiokanavan haastattelussa. Toimittajan mukaan kesän huhuja ei kannata vielä kokonaan unohtaa.

– Raskin kohdalla oli jo kesällä siirtohuhuja, mutta minulle sanottiin seurasta, että ne eivät pidä paikkaansa. Minun mielestäni tilanne saattaa kuitenkin muuttua. Asia riippuu tietysti myös Raskin omasta mielipiteestä. Kesällä minulle sanottiin, että häntä ei voida kaupata, koska nuorilla maalivahdeilla ei ole vielä kokemusta. Kannattaa kuitenkin vielä tarkkailla tilannetta, Friedman totesi.

Rask on Bruinsin selkäranka

Tuukka Rask pelasi viime kaudella Bruins-paidassa huikeat 70 ottelua. Määrä tulee olemaan myös alkaneella kaudella suuri, sillä kakkosveskari Jonas Gustavssonia käytetään vain Raskin lepuuttamiseen. Bostonilla ei yksinkertaisesti ole varaa luopua Raskista. Suomalainen on huippuveskari, joka kantaa koko joukkuetta. Omasta organisaatiosta ei löydy ketään tilalle, eikä Bostonin ole mitää järkeä lähteä maalivahtikaupoille.

NHL:n runkosarjan käynnistymiseen kunniaksi peliyhtiö Nordicbet tarjoaa kolme riskitöntä vetoa, jotka voit käyttää haluamiisi NHL-kohteisiin. Kunkin vedon arvo on 10 €, joten yhteensä voit veikata 30 eurolla – ilman riskiä! Hae riskitön veto täältä!

Lue myös:
VIDEO: NHL-seuran hyökkääjälle hurja pelikielto!
Vedonlyöntiopas NHL:ään!