Ronda Rousey: "Voittaisin Floyd Mayweatherin!"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Floyd Mayweather Jr. on kiistatta yksi historian parhaista nyrkkeilijöistä maapallolla. ”Money” Mayweatherilla on kasassaan tällä hetkellä 48 voittoa 48 käydystä ottelusta, voitoista 26 on tullut tyrmäyksellä. Miehellä riittää jatkuvasti itsevarmoja haastajia, jotka ovat valmiita ryöstämään 38 – vuotiaan ottelijan maailmanmestaruusvyöt. Jokainen haastaja tuntuu kuitenkin yksi kerrallaan epäonnistuvan tässä tehtävässä. Nyt tämä nyrkkisankari on kuitenkin sohaissut väärään paikkaan, ja saanut kaksi UFC-tähteä kimppuunsa.

Ehkä hieman ylimielisestä asenteestakin tutun Mayweatherin ja UFC-tähtien välisen kiistan alku ajoittuu aina viime vuoden heinäkuulle asti. Tuolloin Mayweather vähätteli lehdistölle, ettei hän tiedä kuka on Ronda Rousey, ja siitä onkin lähtenyt liikkeelle melkoinen lumipalloefekti.

UFC:n ensimmäinen ja voittamaton mestari Ronda Rousey voitti ESPY urheilugaalassa tänä vuonna parhaan ottelijan tittelin suoraan Mayweatherin nenän edessä. Palkinnon saatuaan Rousey kysyi punasella matolla TV-lähetyksessä, että” jokohan Mayweather tietää kuka hän on…” Vastaukseksi Mayweather kommentoi ”En ole vielä tavannut vapaaottelijaa joka tienaa 300 miljoonaa dollaria 36 minuutissa. Sitten kun Ronda pystyy siihen, niin sitten hän voi soittaa minulle.”

Itsevarma nainen ei kuitenkaan tästä kommentista ollut moksiskaan, vaan totesi RedditinAsk Me Everything” osiossa olevansa 100 % varma siitä, että hän voittaisi Mayweathin ottelussa, joka käytäisiin ilman sääntöjä. Rousey myönsi, että sääntöjen rajoittamassa nyrkkeilykehässä hän voisi hävitä teknisesti lahjakkaalle Mayweatherille, mutta vapaaottelukehässä ei olisi epäilystäkään voittajasta…

Myös Dana White ja Connor McGregor hyökkäyksessä Mayweatheria vastaan

Pian Rouseyn edellä antaman lausonnon jälkeen myös UFC:n presidentti Dana White kehui julkisuudessa, että Rousey päihittäisi Mayweatherin Octagonissa. Väitteen tueksi UCF:n virallisella Twitter-tilillä julkaistiin myöhemmin videolla varustettu twiitti tunnisteella ##SheDontNeed12Rounds

Kuluvan viikon maanantaina myös UFC:n höyhensarjanmestari irlantilainen Connor McGregor otti osaa keskusteluun. Mies kertoi The Guardian lehdelle, että hän pieksisi Mayweatherin oikeassa ottelussa silmän räpäyksessä. McGregor kertoi uskovansa, että Ronda Rousey voittaisi Mayweatherin aivan varmasti toisessa erässä, mutta hän itse lopettaisi ottelun jo ensimmäisen erän aikana tyrmäykseen. McGregor sanoi, että ottelu UFC-tähdille Mayweatheria vastaan olisi ”kuin leikkimistä vauvan kanssa.”

On hyvin epätodennäköistä, että Mayweather tulee koskaan ottelemaan millään muotoa kumpaakaan UFC-tähteä vastaan. Toisaalta rahalle persoa Mayweatheria voisi kiinnostaa ottelu McGregoria vastaan, koska sen markkina-arvo voisi yltää ennennäkemättömälle tasolle molempien ottelijoiden ja lajien suosion vuoksi. Rouseyta Mayweather ei tule koskaan kohtamaan mahdollisen häviön tuottaman häpeän pelossa.

 

Lue myös:

VIDEO: Tanskalaisveskarilta upea maali Hollannin futisliigassa!
VIDEO: Cristiano Ronaldo temppuilee GTA V:ssa!

unibet