Ukraina - Ruotsi | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 11.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/10/2012
Jaa tämä...

Tuhoaako Zlatan isäntämaa Ukrainan?

Ukraina – Ruotsi pitkävetovihje: Ruotsi, Kerroin 3,00 Betsafe

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

Illan myöhäisottelussa, sekä ensimmäisen pelikierroksen viimeisessä kamppailussa kohtaavat Ruotsi ja Ukraina.

Mielenkiintoinen ottelu jatkoa ajatellen. Voisi ajatella, että mikäli toinen näistä joukkueista hamuaa jatkoon, on tästä ottelusta täydet pisteet otettava. Ruotsi kukisti viimeistelyotteluissaan Serbian ja Islannin maalin voitoilla. Ukraina sen sijaan hävisi Itävallalle ja Turkille. Ruotsilla on kisoissa ihan kohtuullinen joukkue. Kärjessä viipeltävän aina vaarallisen Zlatanin takana häärivät mm. Källström ja Larsson, jotka molemmat oivia pelimiehiä. Myös puolustuksesta löytyy Valioliigassa palloilevia pelaajia. Ukrainan vaarallisin osa-alue on ehdottomasti sen kärkikaksikko Shevtsenko-Voronin.

Molempien peliä nähneenä sanoisin Ruotsin olevan hienokseltaan paremmassa asemassa. Joukkue kykenee maalintekoon, joskin puolustuksen on petrattava kisojen alkaessa. Ukrainaa vaivaa ailahteleveisuus ja vaikka halu on kova, taitotaso ei ehkä ihan riitä tälle tasolle. Kotiyleisö varmasti kannustaa omiaan raivoisasti ja en poissulje mitään lopputulosta.

Kertointen valossa täytyy silti niukasti kääntyä länsinaapurimme Ruotsin leiriin ja pelata aivan hienoista yllätystä mainiolla kertoimella.

Veikkaussivut | Paspe