USA - Kanada 21.2.2014 | Olympialaiset

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

USA ja Kanada taistelevat finaalipaikasta.

Vihje lyhyesti

USA ja Kanada kohtaavat äärimmäisen mielenkiintoisessa välieräkamppailussa. USA lähtee otteluun ennakkosuosikkina loistavien otteidensa johdosta. USA on ollut kisojen tasaisin ryhmä ja se on pelannut hyvällä tasolla ottelusta toiseen. Kanadalla on kisojen paras materiaali, mutta peli on ollut välillä todella nihkeää.

Kanadan joukkue syttyy varmasti pelaamaan, kun panoksena on finaalipaikka. Kanada on hallinnut otteluitaan, mutta maalinteon kanssa on ollut suuria ongelmia. Kanadalla on Yhdysvaltoja parempi materiaali ja tässä vaiheessa kisojen aiemmilla otteluilla ei ole mitään merkitystä. Esitykset ovat olleet nihkeitä, mutta tänään nähdään varmasti aivan erilainen Kanada kuin aiemmin näissä kisoissa.

Vihje: Kanada ML, kerroin 1,84 Nordicbet  

 

 

 

Perustelut vihjeelle

USA on edennyt kisoissa tähän asti voitosta voittoon. Nyt vastus on kuitenkin kovin mahdollinen ja pelin on kuljettava alusta asti mikäli Yhdysvallat haluaa napata Kanadan päänahan. USA on pelannut kisoissa erittäin viihdyttävää ja rohkeaa jääkiekkoa. Kanadaa vastaan joukkueen puolustus joutuu kuitenkin kovan haasteen eteen ja on mielenkiintoista nähdä pystyykö USA pelaamaan omilla vahvuuksillaan myös Kanadaa vastaan.

USA:n tapaan myös Kanada on vielä ilman tappioita näissä kisoissa. Joukkueen peli ei silti ole ollut odotetulla tasolla. Kanada hallitsee otteluitaan suvereenisti, mutta maalinteko tökkii. Joukkueen kirkkaimpien tähtien on nyt astuttava esiin mikäli joukkue mielii finaaliin. Kanada ei ota pelissään yhtä paljon riskejä kuin USA ja joukkue pelaa muutenkin yksinkertaisempaa kiekkoa. USA tulee varmasti antamaan Kanadalle kovimman haasteen näissä kisoissa tähän mennessä.

USA:n peli on näyttänyt vakuuttavalta, mutta Kanada tulee näyttämään todellisen iskukykynsä vasta tässä ottelussa. Se on ottanut tarvittavat voitot tähän mennessä ja nyt vain tällä ottelulla on merkitystä. Kanadalla on kisojen kovimmat yksilöt ja mikäli sen peli hitsautuu yhteen on se ehdottomasti todella lähellä voittoa tässä ottelussa.

Vihje: Kanada ML, kerroin 1,84 Nordicbet  

 

 

Veikkaussivut | Antti