USA - Suomi 18.5.2014 | Suomella saumat voittoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

USA ei ole vakuuttanut näissä kisoissa.

Vihje lyhyesti

Edessä on erittäin tärkeä ottelu molemmille maille. Kummallakin joukkueella on tässä vaiheessa turnausta kasassa 8 pistettä, joten molemmat tarvitsevat vielä lisäpisteitä. USA aloitti kisat vakuuttavasti, mutta viime otteluissa joukkueen peli on ollut sekaisin. Suomi on parantanut otteitaan nihkeän alun jälkeen ja Leijonat lähteekin kamppailuun ennakkosuosikkina.

USA:n peli on ailahdellut todella paljon kisojen aikana ja viime peleissä joukkue on ollut suurissa vaikeuksissa heikompia maita vastaan. Yhdysvaltojen puolustus- ja maalivahtipeli on ollut heikkoa. Suomi voittaa näillä osa-alueilla vertailun selvästi. Suomi pelaa joukkueena Yhdysvaltoja tiiviimmin ja viimeisenä lukkona maalinsuulla Pekka Rinne pystyy kannattelemaan joukkuetta vaikeina hetkinä. Viime aikaisten esitysten valossa Suomi on selvä suosikki päivän kamppailuun.

Vihje: Suomi, kerroin 1.90 Unibet 

 

 

Perustelut vihjeelle

Ennen kisojen alkua USA:n iskukyky oli täysi arvoitus, mutta ensimmäisessä ottelussa joukkue näytti, että se on tullut turnaukseen voittamaan. Viime peleissä joukkue on kuitenkin ollut täysin sekaisin ja jatko ei näytä kovin lupaavalta joukkueen kannalta. Tähtipuolustaja Jacob Trouba joutui jättämään kisat kesken ja tämä ei ainakaan paranna joukkueen tilannetta. Hyökkääjä Justin Abdelkader on myös sivussa Suomea vastaan, sillä mies kärsii pelikieltonsa. USA:lle on tehty hirvittävä määrä maaleja ja on vaikea uskoa, että joukkueen puolustus pystyisi yhtäkkiä parantamaan otteitaan.

Suomen turnaus alkoi todella nihkeästi, mutta otteet ovat parantuneet kokoajan. Leijonien on silti edelleen pystyttävä parempaan, sillä välillä Pekka Rinne on pitänyt yksin Suomea pystyssä. Hyökkäyspelaaminen on ollut tehotonta, mutta tänään on hyvä mahdollisuus avata maalihanat USA:n kustannuksella. Suomelle avautuu ottelussa varmasti maalipaikkoja heikosti puolustavaa joukkuetta vastaan. USA-peli on loistava mittari Suomelle.

Suomella on tällä hetkellä paketti paremmin kasassa kuin USA:lla. Yhdysvaltojen peli ailahtelee tällä hetkellä liikaa ja Leijonilla on loistava sauma ottaa iso voitto tänään. Molemmat tarvitsevat pisteitä, joten varsinkin ottelun alku voi olla hyvinkin tarkkaa pelaamista. Uskotaan, että Suomi kääntää pelin lopulta itselleen.

Vihje: Suomi, kerroin 1.90 Unibet 

 

Veikkaussivut | Antti