VIDEO: Uuden-Seelannin Haka-tanssi ihmetytti USA:n koristähtiä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/03/2014
Jaa tämä...

USA:n supertähdillä näytti olevan vaikeuksia ymmärtää Uuden-Seelannin Haka-tanssia.

USA:n tähtisikermä on kulkenut koripallon MM-kisoissa ilman tappioita, ja kun maa sai tiistaina vastaansa Uuden-Seelannin, oli kaikille varsin selvää, ettei tästäkään ottelusta ole tulossa Yhdysvalloille miinusmerkkiä voittotilastoon.

Itse matsi ei siis tarjonnut paatuneimmalle korisfanille suuria hienouksia. Ottelun yksittäinen – ja kaikkein huikein – huippuhetki koettiinkin jo ennen matsin käynnistymistä.

[ Susijengi on pakkovoiton edessä! Keskiviikkona luvassa mahtava jännitysnäytelmä Turkki-SuomiNordicbetin kertoimet: 1.50 | 2.60. Betsaa Nordicbetilla peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Uuden-Seelannin koripallomaajoukkue esitti nimittäin ennen ottelua maankuulun Haka-tanssin. Kyseinen Haka-tanssahtelu on tuttu etenkin rugbykentiltä juurikin Uuden-Seelannin maajoukkueen tekemänä. Nyt myös korisjoukkue iski hakat tiskiin ja sekös ihmetytti jenkkitähtiä.

Haka on maorien perinteinen tanssi, jota monet uusiseelantilaiset joukkueet yrittävät tehdä tunnetummaksi maailmassa. Jotenkin tuntuu siltä, että ainakin USA:n pelurit muistavat tuon tanssahtelun jonkin aikaa…

USA-tähtien hämmästely ei kuitenkaan jatkunut itse peliin asti vaan tähtisikermä nappasi ottelusta rutiinivoiton lukemin 98-71.

Katso Uuden-Seelannin Haka-tanssi tästä!

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut