Video: Uudistunut NHL 16

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Syksyn pimenevien iltojen lähestyessä alkavat jääkiekkofanien onnen päivät. Maiden kansalliset sarjat kuten Liiga, KHL ja NHL alkavat pikku hiljaa tarjoten jääkiekkoherkkua penkkiurheilijoille. Kymmenille tuhansille jääkiekko rakastaville pelkkä TV:n katselu ei kuitenkaan riitä, vaan myös sormet syyhyävät päästä ohjaimille ottaakseen haltuun joka vuosi päivittyvän EA Sportsin NHL pelisarjan.

Tänä vuonna Xbox Onet ja PlayStationit täyttävä NHL 16:n julkaisupäivä on Suomessa 17. syyskuuta. Kaiken piti olla jo valmista julkaisua varten, mutta viime viikolla kaikki muuttui. EA Sportsin toimistolla on jouduttu painamaan tällä viikolla pitkää päivää tapaus Patrick Kanen vuoksi. EA Sport nimittäin päätti viime hetkellä kuukausi ennen julkaisua laittaa pelin kansikuvan uuteen uskoon, ja poisti Patrick Kanen kuvan kokonaan layoutista miehen ympärillä vellovan raiskauskohun vuoksi. Chicago Blackhawksin tähtipelaajaa vastaan ei ole vielä nostettu virallisia syytteitä, eikä ole missään nimessä varmaa tuomitaanko Kanea raiskauksesta. EA Sport ei kuitenkaan voi ottaa sitä riskiä, että pelin kannessa Citymarkettien hyllyissä paistattelisi tuomittu rikollinen. (Voit lukea laajemman jutun Kanen tilanteesta täältä.)

Myös hyviä uutisia Be a Pro pelimuodon parista

Toissa päivänä torstaina EA:n toimistolta kuultiin hieman parempia uutisia. Peliyhtiö sai julkaistua uuden trailerin pelin Be a Pro pelimuodosta. Traileri paljastaa peliä odottaville hieman sitä mitä tulevan pitää. Uudistuneessa Be a Pro:ssa sinun oma pelitapasi vaikuttaa siihen millainen jääkiekkoammattilainen sinusta kehittyy. Kaukalossa tehdyt toimet vaikuttavat suoraan ansaittuihin ominaisuuksiin, mikä varmistaa ammattilaisesi olevan pelitapasi mukainen. Jos esimerkiksi jakelet joka vaihdossa kovia taklauksia niin sinusta muodostuu voimahyökkääjä. Jos jakelet maalinjohtavia syöttöjä niin sinusta tulee pelintekijä. Eikä sillä minkälainen pelaaja sinusta kehittyy ole mitään merkitystä lopputuloksen kannalta, koska jokaisella pelaajatyypillä on kuitenkin vain yksi ja sama tavoite: Stanley Cup voitto! Alla vielä EA Sportsin traileri aiheesta:

Suomen oman jääkiekkosarjan Liigan alkuun on enää vaivaset 27 päivää. Vedonlyöntisivut tarjoavat jo nyt mahdollisuuden veikata, kuka nostaa Kanada-maljan ilmaan kauden päätteeksi. Käy jättämässä oma arviosi esimerkiksi peliyhtiö Unibetin sivuilla!

unibet