Sport sopimukseen kokeneen liigapuolustajan kanssa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/04/2014
Jaa tämä...

Vaasan Sport hankki lisää tilkettä takalinjoilleen.

Liiganousija Vaasan Sport tiedotti torstaina tehneensä yksivuotisen sopimuksen Mikko Pukan kanssa. 31-vuotiaan puolustajan tuoreeseen sopimukseen sisältyy myös kahden kuukauden try out -jakso.

– Olen erittäin tyytyväinen pelaajaan, jonka saimme. Mikko tuo aimo annoksen kokemusta nuoreen joukkueeseemme, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi.

– Hänen erikoisalaansa on puolustuspelaaminen, alivoima sekä pelitilannekovuus. Ne ovat elementtejä, joita häneltä odotamme. Pukka on myös joukkuepelaaja ja uskon hänen sopivan hyvin joukkueeseemme, Jämsä jatkoi.

[ Se on vihdoin täällä – KHL! Tsekkaa vihje odotettuun Jokerit-Dinamo Minsk -matsiin! Expektin kertoimet: 1.88 | 4.00 | 3.60. Nappaa peräti 50€ riskitön ensiveto tästä linkistä! ]

Pukka edusti viime kaudella SaiPan lisäksi myös Kazakstanin pääsarjajoukkue Beibarys Atyrausia.

Kazakstanissa otteluja kertyi vyölle 34 kappaletta ja tehoja puolestaan 4+8=12. SaiPassa mies pelasi 20 runkosarjaottelua tehoin 1+2=3.

Pukka on ehtinyt tahkoamaan urallaan jo 445 ottelua kotoisen Liigan runkosarjassa. Konkaripakki on edustanut Liigassa SaiPan lisäksi myös Tapparaa ja TPS:aa.

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut