Thiago Alcantara ja Victor Valdes vaihtavat huhujen mukaan pian maisemaa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Jalkapallon siirtomarkkinoilla liikehditään jälleen. Tällä kertaa huhujen kohteena on kaksi Espanjalaista peluria.

Thiago Alcantara

Englantilaisen Daily Star –lehden mukaan jo aiemmin tällä kaudella hurjia summia siirtomarkkinoilla polttanut Manchester City on halukas hankkimaan Bayern Münchenin keskikenttäpelaaja Thiago Alcantaran. Espanjalainen on kärsinyt erilaisista pikku vaivoista ja loukkaantumisista peräti 18 kuukautta. Tästä huolimatta City on ilmaissut kiinnostuksensa Alcantaraa kohtaan. Tiettävästi myös toinen Manchesterin jättiläinen, United, ja sen manageri Louis van Gaal ovat olleet Alcantaran kintereillä. Cityn managerin Manuel Pellegrinin ja urheilutoimenjohtajan Txiki Begiristainin kiikarit ovat ensisijaisesti käännetty Juventuksen ranskalaiseen Paul Pogbaan, mutta koska hänen saaminen pois Italiasta näyttää olevan varsin hankalaa, niin Alcantaraa pidetään toiseksi parhaana vaihtoehtona. Englannissa uskotaan, että Bayern olisi valmis avaamaan keskustelut Alcantaran siirrosta miehen loukkaantumishistorian vuoksi. 24 – vuotias Alcantara on pelannut Bundesliigan ja Bayernin lisäksi aiemmin La Liga seura Barcelonassa.

Victor Valdes

Toinen vahvojen siirtohuhujen kohteena olevan pelaaja on Manchester Unitedin espanjalainen maalivahti Victor Valdes. Sekä Sun on Sunday että ESPN:n tietojen mukaan Valdesin perässä on kaksikin Valioliiga-seuraa: Chelsea ja Liverpool. Chelsea etsii seuraan uutta maalivahtia koska sinipaitojen ykkösvahti Thibaut Courtois kärsii jalkavaivasta. Seuran maalivahtiosasto on siinä määrin ohut, ettei se kestäisi jos myös kakkosmaalivahti Asmir Begovic päätyisi sairastuvalle. Liverpool taas etsii uutta maalivahtia, koska heikosti kauden aloittaneen Liverpoolin maalivahti Asmir Begovicei ole juuri aiheuttanut ihastuneita huokauksia otteillaan. Valdesin siirto pois Unitedista on hyvin todennäköinen, koska mies on tällä hetkellä nokkismisjärjestyksessä ainakin David De Gean ja Sergio Romeron takana. Valdesilla ei tiettävästi ole myöskään kauheat hyvät välit ManU-käskijä  Louis van Gaalin kanssa.

Tänään pelataan jälleen huippujalkapalloa ympäri maailman. Peliyhtiö Unibet tarjoaa joka sarjaan paljon pelattavaa ja livestream-lähetyksiä!

Lue myös:
VIDEO: Bayern Münchenin tähtihyökkääjältä viisi maalia yhdeksään minuuttiin!
VIDEO: Tältä näyttää uusi FIFA 16!