VIDEO: Robin van Persien myynti oli liikaa tälle juniorille!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youyube
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Huippu-urheilijat ovat usein myös paljon muuta kuin pelkästään urheilijoita. Urheilijat ovat monelle myös suuria esikuvia ja idoleita, joita palvotaan ja ihastellaan yli kaiken. Erityisesti lapsille joku tietty urheilu voi olla niin sanotusti elämää suurempi asia.

Aiemmin kesällä useat mediat veikkaussivut.com mukaan lukien uutisoi pienestä tytöstä, jonka maailma romahti kun hänen lempi NHL-pelaajansa T.J Oshie siirtyi St. Louis Bluesista Yhdysvaltojen pääkaupunkiin Washington Capitalsin riveihin. Useiden poskille virranneiden kyynelien ja murheen jälkeen tämä tarina sai kuitenkin onnellinen lopun. Koko jutun voit lukea tästä.

Nyt hieman vastaavanlainen surullinen tapaus on tullut ilmi jalkapallomaailman puolelta. Pieni Manchesteriläinen poika Louis Diamond ei pystynyt hillitsemään itkuaan ja loputtomalta tuntuvaa surua, kun hänen suurin idolinsa hollantilainen Robin van Persie myytiin Valioliigajätti Manchester Unitedista turkkilaisen Fenerbahcen riveihin. Alla olevalla videolla on nähtävillä pikku-Louisin vilpitön kärsimys siirron johdosta.

 

 

Tällä, kuten niin monella vastaavallakin tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu. Lousi Diamond perheineen matkusti Iso-Britannniasta aina Istanbuliin asti tapaamaan van Persietä. Matkan kustansi paikallinen faniryhmä joka heltyi nähtyään Lousin surun Youtubessa. Poika pääsikin Turkissa ”lentävän hollantilaisen” syleilyyn ja juttelemaan hänelle. Hetki joka ei varmasti koskaan unohdu!

 

 

Robin van Persie itse kommentoi tapausta myöhään eilen illalla Twitterissä seuraavanlaisesti:

 

 

 

Valioliiga jatkuu jälleen tänään kahden mielenkiintoisen ottelun voimin. Arsenal yrittää parantaa iltapäivän ottelussa ottteitaan Crystal Palacen vieraana. Myöhemmin illalla on luvassa todellinen herkkupala Manchester CityChelsea. Parhaat kertoimet molempiin otteluihin tarjoaa Unibet. 

Lue myös:

Korisjunnut MM-kisoihin!

Lista: Jääkiekkokaulaloiden hurmurit!

unibet