VALIOLIIGASSA TÖRKEÄ SUKELLUS – piste tuli, maine meni

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Valioliigan ympärillä on viime aikoina keskusteltu paljon filmaamisesta yleensä ja erityisesti rankkareiden kalastelusta. Brittifutaajien yleinen mielipide on ollut, että ulkomaalaiset filmaavat ja britit pelaavat reilua kovaa peliä.

Eilisillan paikalliskamppailussa Tottenham Hotspurin ja West Ham Unitedin välillä nähtiin kuitenkin toisenlaista draamaa. West Ham hallitsi peliä ensimmäiset 70 minuuttia ja näytti vievän pisteet ansaitusti 0-2 lukemin.

Tottenham tuli kuitenkin maalin päähän Danny Rosen hieman onnekkaalla vastapalloroikulla 16 metrin rajalta. Varsinaisella peliajalla ei maaleja enää nähty, mutta lisäajan viidennellä minuutilla Harry Kane oli murtautumassa maalintekoon, kun hän Alex Songin pelkältä hipaisulta näyttäneestä kontaktista kaatui maahan kuin ammuttuna.

Tuomari meni halpaan ja antoi rangaistuspotkun juuri kun lisäaika oli menossa umpeen. Kane laukoi rankkarin päin West Hamin maalivahti Adriania, mutta seurasi itse irtopallon ja tasoitti 2-2:een. Tärkeä piste Tottenhamille, mutta muiden brittipelaajien arvostus taisi hieman tipahtaa.

Arvioi tilanne itse tästä:
Harry Kane Goal Tottenham 2 – 2 West Ham… by funnyno1