Valmentajavelholle megapitkä valmennussopimus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Moni Manchester Cityn kannattaja joutui tänään pettymään, kun valmentajanpallille kaavailtu Diego Simeone täräytti ilmoille ison uutisen. Mies on tällä päivämäärällä solminut nykyisen seuransa, Atletico Madridin kanssa sopimuksen, joka pitää hänet seuran peräsimessä peräti vuoteen 2020 saakka. Megapitkä sopimus antaa Simeonelle valtavan mahdollisuuden tehdä pitkäjänteistä työtä seuran peräsimessä ja rakentaa sellainen joukkue jonka hän todella haluaa.

Simeone on varmasti saanut joukkueen johtoportaasta vihreää valoa usealle pelaajaostolle, isoimmin Atletico Madridiin on huhuttu kovasti ainakin Paris Saint-Germainin Edinson Cavania. Viimeinen niitti upealle sopimukselle oli varmasti joukkueen luotsaaminen kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon tämän kauden Mestarien liigassa. Siellä joukkueella on mahtava mahdollisuus piestä rakas naapuriseura Real Madrid, sillä onnetar heitti nämä joukkueet vastakkain seuraavalle pelikierrokselle.

Simeonen palkka on vielä arvoitus, mutta todennäköisesti hänelle tuli melkoinen palkanlisäys. Aikaisemmin hänen palkkansa oli 2.5 miljoonaa euroa kaudessa kun esimerkiksi naapuriseuran Real Madridin luotsin, Carlo Ancelottin palkka oli 7.5 miljoonaa euroa. Barcelonan Tata Martinon palkka tällä kaudella kerrotaan olevan 5.4 miljoonaa euroa. Simeonen palkaksi on arvailtu 5-6 miljoonaa euroa kaudessa. Kyllähän sillä valmentaa.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut