Vancouver Canuks - Florida Panthers 20.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Vancouver täyttä pistepottia Panttereiden kustannuksella?

Vancouver Canuks – Florida Panthers, merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,76 | 3,79 | 4,00

 

 

Läntisessä konferenssissa yhdeksäntenä oleva Vancouver Canuks isännöi vieraaksi saapuvaa Florida Panthersia. Vierasjoukkue löytyy tällä hetkellä itäisestä konferenssista sijalta viisitoista. Jääkiekon NHL:n ottelussa on tällä kertaa vain yksi ennakkosuosikki ja se on Vancouver Canuks. Kotijoukkue on ollut alkukauden yksi suurimpia epäonnistujia, mutta toisaalta Florida Panthersista ei voidakaan sanoa yhtään mitään hyvää! Florida Panthersin alkukausi on hyvin nopeasti kerrottu. Neljä voittoa varsinaisella peliajalla kertoo kaiken olennaisen vierasjoukkueen tilanteesta. Surkeammin on mennyt vain Edmonton Oilersilla sekä Buffalo Sabresilla.

Vancouver Canuks omaa hurjasti yksilötaitoa verrattuna Florida Panthersiin ja itseasiassahan Florida Panthersin valmennus on suoraan myöntänyt, että vierasjoukkueen kaikki pelaajat eivät anna itsestään kaikkea irti! Florida Panthersin joukkuehenki on kärsinyt tästä selkeästi ja se on näkynyt samantien myös tuloksissa. Vancouver Canuksilla on kentälle laittaa esimerkiksi Daniel Sedin sekä Henrik Sedin, joten tosissaan yksilötaitoa Vancouver Canuksilla riittää – vaikka alkukausi onkin ollut pettymys. Henrik Sedin on pistepörsissä tällä hetkellä sijalla neljätoista ja samallahan Henrik Sedin johtaa Vancouver Canuksin sisäistä pistepörssiä. Florida Panthersin pistepörssistä on turhaa sanoa ensimmäistäkään sanaa, sillä Florida Panthersin parhaat pistemiehet ovat niin surkeilla sijoituksilla pistepörssissä.

Vancouver Canuks on kotonaan hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, mutta molemmat tappiot ovat tulleet maalin erolla. Vancouver Canuks on kotonaan pelannut äärimmäisen tasaisia otteluita, mutta kaksi edellistä kamppailua ovat kääntyneet kotijoukkuetta vastaan. Tässä kamppailussa Vancouver Canuksin olisi ehdottomasti syytä palata takaisin voittojen pariin. Florida Panthers voitti viime vierasottelussaan Colorado Avalanchen 1-4 maalein, mutta muuten Florida Panthers on vieraissa ollut umpisurkea. Tarkemmin sanottuna varsinaisella peliajalla Florida Panthers on voittanut kaksi vierasottelua. Eipä vakuuta. Vancouver Canuks jatkaa tänään vierasjoukkueen surkeaa alkukautta.

Veikkaussivut | Tuomas