Profeetalliset vedonlyöjät tienasivat Suarezin tempulla mukavasti! - Katso kuponki!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Luis Suarezin naurettava temppu toi joidenkin vedonlyöjien lompakoihin mukavasti seteleitä.

Luis Suarezin purutempaus riemastutti kourallista vedonlyöjiä oikein kunnolla. Jotkut peliyhtiöt tarjosivat MM-kisojen alla ”Pureeko Suarez toista pelaajaa MM-kisoissa” -tyyppisiä pelikohteita. Ja kuinka ollakaan, sieltähän se puraisu sitten tuli.

Muun muassa Betsafe ja Betsson tarjosivat tämä pelikohteen. Betsafella kerroin oli ollut 174 ja Betssonilla pykälän korkeampi, 175.

Nyt olisi tarjolla ilmaista pelirahaa! Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa tarjouksena 10€ pelirahaa tästä linkistä! Jopa ilman talletusta! ]

Yksi täkyyn tarttuneista oli norjalaismies Richard Helmersen, joka panosti kohteeseen puolivitsillä 100 kruunulla (eli noin 12 eurolla). Kun Suarezin hampaat näykkäsivät Giorgio Chielliniä, kääri norjalainen voittoja yhteensä 17 500 kruunua (2100 euroa).

BBC World kertoikin, että Betsson on maksanut kyseiseen pelikohteeseen littyviä voittoja yhteensä 44 000 punnan eli lähes 55 000 euron edestä. Suurin yksittäinen voitto kerrotaan olevan noin 2500 euron luokkaa.

Betsafe taas kertoi voittajia olleen yhteensä 39 kappaletta. Myös Betsafelta saatu suurin voitto oli siellä 2000 euron paikkeilla.

Molemmat peliyhtiöt maksoivat voitot, vaikka FIFA ei olekaan antanut omaa linjaustaan nähdystä tapauksesta.

Betsson tarjoaa uusille asiakkaille 10€ riskittömän vedon MM-kisoihin

Betsafelle taas saat huiman 320 € bonuksen tästä.

Tässä norjalaismiehen voittokuponki!

/

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut