Bayern München - Bayer Leverkusen 24.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Jatkaako Müncheniläiset hirmuista virettään.

Bayern München -1.5 –  Bayer Leverkusen, Merkki 1, Kerroin

Jalkapallon Saksan Bundesliigaa, lauantain ”myöhäisottelu”. Luvassa on todellinen herkkupala, sillä molemmat joukkueet kuuluvat Saksan kärkijoukkueisiin, toki kotijoukkue Bayern München on aivan omassa kastissaan. Müncheniläiset kokivat nöyryyttävän tappion avauskierroksella Borussia Mönchengladbachille 0-1, ja sen jälkeen onkin ollut kyyti toisenlainen, joukkue on edellisissä viidessä bundesliigan ottelussaan voittanut kaikki eikä ole päästänyt maalin maalia omiin. Vastassa ovat olleet Wolfsburg vieraskentällä (1-0), HSV kotikentällä (5-0), Kaiserslautern vieraissa (3-0), Freiburg kotonaan (7-0) sekä viime kierroksella joukkue haki täyden pistepotin Schalken vieraana lukemin 2-0. Tajuttomassa iskussa on siis suurseura Bayern München. Tähän kun vielä lisätään että joukkue voitti Villarrealin Mestareiden liigassa vieraskentällä 2-0 ja aikaisemmin Mestareiden liigan karsinnoissa joukkue pudotti Zürichin jatkosta yhteismaalein 3-0, niin on todettava että viimeiset kahdeksan ottelua kaikki kilpailut mukaan lukien Bayern on voittanut ne kaikki maalierolla 23-0!
Bayer Leverkusen selvityi täksi kaudeksi Mestareiden liigaan sijoituttuaan viime kaudella hienosti . Mielenkiintoista on nähdä kuinka kova eurorupeama sekoittaa Leverkusenin peliä. Viime kierroksella joukkue koki todellisen yllätystappion kotikentällään BayAreenalle FC Kölnille lukemin 1-4. Sitä ennen joukkue vieraili Mestareiden liigassa Chelsean vieraana jossa joukkue oli kyllä paineen alla koko ottelun ja tuliaisina Saksaan oli 0 pistettä, Chelsea voitti 2-0. Mitä voi siis viimeisistä Leverkusenin otteista päätellä niin joukkue ei tällä hetkellä aivan parhaassa mahdollisessa iskussa ole. Lisäksi joukkueella on muutama tärkeä pelaaja sivussa, ykkösmaalivahti Rene Adler on ollut koko kauden sivussa mikä kieltämättä heijastuu koko puolustustyöskentelyyn, puolustuksesta ovat sivussa tärkeä Michal Kadlec joka kärsii pelikieltoa ja koko alkukauden sivussa ollut nuori Bastian Oczipka, keskikentältä sivussa puolestaan ovat Tranquillo Barnetta ja lainamies Michael Ortega sekä kärkimies Andre Schurrle on pelikiellossa. Kotijoukkue Bayernilta puolestaan ovat sivussa koko alkukauden missannut Breno, Arjen Robben ja Ivica Olic. Näiden herrojen puuttuminen ei ole näkynyt, ja oikeastaan ainostaan Robben on ainut avauksen mies näistä herroista.
Kotijoukkue on tällä hetkellä niin tuimassa iskussa ettei Leverkusenilla pitäisi Allianz Areenalla paljon ”sanottavaa” olla.

Poissaolot :

Bayern München : Breno, Arjen Robben, Ivica Olic
Bayer Leverkusen : Rene Adler, Michal Kadlec, Bastian Oczipka, Tranquillo Barnetta, Michael Ortega, Andre Schurrle

Veikkaussivut | ED89