Freiburg - Stuttgart 16.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Nappaako Stuttgart ensimmäisen vierasvoittonsa?

Freiburg – Stuttgart, Merkki 2, Kerroin 

Perjantai-illan ainoassa Bundesliiga-pelissä kohtaavat alemman keskikastin Freiburg joka isännöi ylemmän keskikastin Stuttgartia.

Joukkueiden puolustuspelit ovat kuin eri planeetalta. Freiburg on päästänyt peräti 16 maalia omiinsa, joka on ylivoimaisesti eniten. Näistä 12 on tullut ns. kovia joukkueita vastaan, ja Stuttgart on ilman muuta laadukas porukka. Vierailija on puolestaan päästänyt vain kolme maalia viidessä ottelussa. Se pitää parhaiten aina silloin, kun ykköspuolustaja Boulahrouz pelaa. Stuttgartin iloksi hän pelaa tässä ottelussa.

Freiburgin maalinteko on liikaa Cissen harteilla. Kun hän ei ole onnistunut viime peleissään, niin tuloksena on tappioita. Vierailija taitaa puolustuspelin, joten maalinteko ei tule olemaan helppoa kotijoukkueelle.   Stuttgart ei lähde koskaan puolivaloilla heikoimpia vastaan pelaamaan. Mönchengladbachia ja Herthaa vastaan se hallitsi, mutta näistä palkintona tuli vain yksi piste.

Stuttgartilla on alla hyvä peliesitys, kun se kaatoi Hannoverin puhtaasti kotonaan maalein 3-0. Hyökkäysvoimaa löytyy erittäin paljon Cacaun, Okazakin ja Harnikin johdolla. Näistä ainoastaan Cacau on alisuorittanut, mutta kun hän palaa omalle tasollensa, ei Freiburg pysty millään vastaamaan.

Stuttgart on ollut paremmassa iskussa ja on pari luokkaa kotijoukkuetta laadukkaampi. Vieraiden huomattavasti vahvempi puolustuspeli ja laajempi hyökkäyskalusto kääntävät homman reippaasti vieraiden suuntaan.

Veikkaussivut | JJ