Kaiserslautern - Stuttgart 30.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Bundesliiga-viikonlopun avausottelu.

Kaiserslautern – Stuttgart, Merkki 2, Kerroin 

Vastakkain alemman keskikastin Kaiserslautern, joka isännöi ylemmän keskikastin Stuttgartia. Vierasjoukkueen puolustus tulee olemaan entistä vahvempi, sillä Niedermeier on jälleen pelikunnossa. Myös keskikenttäpelaaja Hajnal tekee paluun ja aloittanee avauksessa. 
Ottelussa kohtaavat Kaiserslauternin heikko hyökkäyspeli ja Stuttgartin vahva puolustuspeli. Stuttgart on päästänyt seitsemässä pelissään vain kuusi maalia, Kaiserslautern on tehnyt vain viisi maalia. Tehottomuutta kuvaa hyvin se, että se ei saanut viime viikolla Wolfsburgin vieraana mitään aikaiseksi, vaikka pääsikin pelaamaan 45 minuuttia ylivoimaa.

Kaiserslauternin tehottomuus voi hyvinkin johtua siitä, kun hyökkääjät Lakic(Wolfsburg) ja Ilicevic(HSV) siirtyivät suurempiin seuroihin. Kotijoukkue kärsii myös poissaoloista, sillä sivussa ovat varmuudella Simunek, Amri, Rivic ja Derstroff. Puolustaja Orban palaa avaukseen.

Kaksi luokkaa laadukkaampi Stuttgart on lähellä voittoa. Se haluaa palata varmasti voittojen tielle, mutta se vaatii tasonnostoa etenkin tähtipelaaja Cacaulta. Kun se tapahtuu, on Kaiserslautern täysin aseeton.

Veikkaussivut | JJ