FC Barcelona - Valencia 8.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/07/2012
Jaa tämä...

Camp Noulla taistellaan pääsystä Copa Del Reyn loppuotteluun.

FC Barcelona – Valencia+2, Merkki 2, Kerroin

 

Betsafe – Voittoja maan ja taivaan välillä

  • Vedonlyöntiin ensitalletusbonus jopa 100 € saakka
  • Supernopeat rahansiirrot
  • Tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta

Siirry Betsafen sivuille TÄSTÄ >>>

 

Jalkapallon Copa Del Reyta. ”Suuri ja mahtava” FC Barcelona saa vieraakseen cupin välierien toisessa osaottelussa vieraakseen Valencian. Ensimmäinen osaottelu päättyi Valenciassa Mestallalla 1-1 tasapeliin. Kaikki on siis vielä auki Camp Noulla.

FC Barcelonan peliesitykset eivät viime aikoina ole enää päätä huimanneet. Kone on yskinyt pahasti, vieläpä kun loukkaantumiset vaivaavat. Katalaanit ottivat viikonloppuna nihkeän 2-1 voiton Real Sociedadista. Neljästä edellisestä ottelusta on saldona ainoastaan 1 voitto. Barcelonalta uupuu illan ottelusta edelleen David Villa, Andres Iniesta, Pedro, Ibrahim Afellay ja Andreu Fontas. Seydou Keita puolestaan on Afrikan mestaruusturnauksessa. Uusimpana loukkaantumisten listalle joutui viime viikonloppuna keskikentän luottomies Sergio Busquets.

Valenciakin on viime aikoina ”karttanut” voittoja, mutta tappiota joukkue ei ole kokenut kuuteen edelliseen otteluun. Voittoja tilille on kertynyt kaksi kappaletta. Viikonloppuna joukkue vieraili Vicente Calderonilla, josta tuomisina oli tärkeä vieraspiste 0-0 tasapeliin päättyneessä ottelussa. Positiivista lepakkoleirissä on loukkaantumiskierteen päättyminen, joukkue päässee kataloonian vierailulle lähestulkoon parhaalla miehityksellä. Sofiane Feghouli ja Ricardo Costa ovat pelikiellossa.

Barcelonan viime aikaiset esitykset ja loukkaantumiset tasoittavat puntteja merkittävästi keskiviikkoiltana. Valencialla on sauma yllätykseen, ja +2 tasoituksella on hyvä valinta kupongille. Tulokseksi kelpaa siis Valencian voitto, tasapeli ja vielä Barcelonan maalin voitto.

Veikkaussivut

Katso tästä miten näet Barcelona – Valencia pelin ilmaiseksi netissä!