Real Madrid - Barcelona 18.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Copa del Reyssa luvassa jättiläisten kohtaaminen.

Real Madrid – FC Barcelona, Merkki 2, Kerroin

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (200e talletus ja saat 100e pelirahaa)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Todella laaja valikoima live-vedonlyöntiin

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Jalkapallon Espanjan Copa Del Reyta. Suurimmat voittajasuosikit kohtaavat ”valitettavasti” jo puolivälierissä.

Real Madrid on aloittanut vuotensa neljällä voitolla, joten siinä mielessä valkoiset pääsevät otteluun hyvistä asetelmista. Jos kuitenkin katsotaan tulosten taakse, niin peliesitykset eivät ole olleet kovin kummoisia. Vaikka hyvät joukkueet voittavatkin huonolla pelillä, niin keskiviikkoiltana samanlaiset esitykset eivät riitä, kun FC Barcelona saapuu vieraaksi Estadio Santiago Bernbeulle cupin 1. osaotteluun.

Real Madridilla on pienoisia kokoonpanomurheita, Alvaro Arbeloa on pelikiellossa, Ricardo Carcalho ja Sami Khedira ovat loukkaantuneina kuin myös Angel Di Maria ja Pepe. Kahden jälkimmäisenä mainitun pelaaminen on kysymysmerkki, muut ovat varmuudella poissa. Jose Mourinholla on mietittävää kokoonpanonsa suhteen, jos Di Maria ja Pepe ovat myös sivussa.

Myös Barcelonalla on omat poissaolonsa, mutta paikkaajat ovat onnistuneet mainiosta. Seydou Keita on Afrikan mestaruusturnauksessa ja loukkaantuneina ovat David Villa ja Pedro. Myös Ibrahim Afellay ja Andreu Fontàs, mutta näiden poissaolot eivät ole merkittäviä.

FC Barcelona on ollut Pep Guordiolan alaisuudessa todella hankala vastus pääkaupungin joukkueelle, sama tahti jatkunee mitä todennäköisimmin myös tänään. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen, Barcelona haki Madridista 1-3 vierasvoiton noin viisi viikkoa sitten.

Mielenkiintoinen tilasto on myös se, että FC Barcelona ei ole hävinnyt 50:een otteluun, kun Carles Pyuol on ollut kentällä. Ja putki sen kuin jatkunee..?

Mahdolliset avauskokoonpanot :

Real Madrid : Casillas – Coentrao, Ramos, Pepe?, Marcelo – Alonso, Diarra – Ronaldo, Özil, Di Maria? – Benzema

FC Barcelona : Pinto – Alves, Pyoul, Pique, Abidal – Busquets, Xavi, Iniesta – Cesc, Messi, Alexis

Veikkaussivut | Jukka