Jokerit - Ceske Budejovice 16.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Jokereiden ET-lopputurnaus alkaa ottelulla Tshekin kärkijoukkuetta vastaan.

Jokerit – Ceske Budejovice, Merkki 1 ML, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!


 

Jääkiekon European Trophyn lopputurnausta. Jokerit kohtaa ensimmäisessä ottelussaan Tshekin Extra-liigaa johtavan Ceske Budejovicen. Voittaja jatkaa turnaustaan välieriin, häviäjä puolestaan taistelee jatkossa sijoista 5-8. Turnauksen voittajalle on luvassa palkintorahaa 40 000 euroa.

Jokerit sai SM-liigassa pelinsä rullaamaan ennen joulutaukoa, joukkue matkaa Itävaltaan kolmen ottelun voittoputkessa. Viimeisimmässä ottelussa narripakka pyyhkäisi SaiPan yli lukemin 7-2. Joukkueen vire on nousujohdanteinen hyvään aikaan, sillä Jokerit lähtee tosissaan turnausta voittamaan. Paikan päälle lähtee Jokereita kannustamaan pari sataa kannattajaa. Jokerit on liikkellä parhaalla rosterillaan.

Myös Ceske Budejovice lähtee hyvistä asetelmista turnaukseen, sillä joukkue johtaa oman maansa liigaa ja on voittanut viimeisestä seitsemästä ottelustaan kuusi. Joukkue lähti joulutauolle kuitenkin tappio niskassaan. Ceske on materiaaliltaan Jokereita heikompi nippu, mutta suurella varauksella joukkueeseen kannattaa suhtautua. Kenties tunnetuin nimimies joukkueessa on NHL:ssa pelannut ja Tshekin maajoukkuetta edustava Ales Kotalik. Myös maalivahtilupaus Jakub Kovar kuuluu joukkueensa tukipilareihin.

Paremmalla materiaalilla operoiva Jokerit on ottelussa selvemmän suosikin asemassa, mitä kertoimet osoittavat. Jokereiden motivaatiota ei voi kyseenalaistaa, sillä niin Jarmo Kekäläinen kuin Erkka Westerlund ovat sanoneet turnauksen olevan seuralle tärkeä.

Veikkaussivut | Jukka