Arsenal - Aston Villa 29.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Valioliigajoukkueet kohtaavat FA Cupissa Emiratesilla.

Arsenal – Aston Villa, Merkki 1, Kerroin

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (200e talletus ja saat 100e pelirahaa)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Todella laaja valikoima live-vedonlyöntiin

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Englannin FA Cupia. Neljännen kierroksen yhdestä valioliigajoukkueiden kohtaamisesta vastakkain asettuvat liigavitonen Arsenal, joka saa vieraakseen Aston Villan.

Aston Villan kausi on ollut vaikea, usein joukkuetta ollaan povattu haastamaan kärkiseuroja mutta tällä kaudella joukkue on ollut hivenen vaisu. Silmiinpistävää on kuitenkin se, että joukkue ei ole hävinnyt tällä kaudella kuin ainoastaan kaksi kertaa vieraskentällä (Man Citylle ja Tottenhamille). Viime aikoina joukkueen otteissa on ollut havaittavissa pienoisia piristymisen merkkejä, mutta vaikeaan paikkaan Villa Emiratesilla joutuu.

Arsenalin alkukausi oli katastrofi mutta joukkue on onnistunut jotenkin selviytymään tuosta. Viime aikoina Tykkimiehet ovat ajautuneet tappioiden tielle, sillä Gunners on kolmen ottelun tappioputkessa, jos otetaan huomioon valioliigaottelut. Tuossa välissä joukkue raivasi Cupissa itsensä Leedsiä vastaan tälle kierrokselle.

Arsenal kärsii edelleen lukuisista loukkaantumisista, mutta saanee jalkeille siitä huolimatta iskukykyisen ryhmän. Sivussa ovat kuitenkin Bacary Sagna, Andre Santos, Carl Jenkinson, Jack Wilshere, Kieran Gibbs, Johan Djourou ja Abou Diaby. Afrikan mestaruuskisoissa puolestaan ovat Gervinho ja Chamakh. Thierry Henryn ja Mikel Artetan pelaaminen on vielä kysymysmerkki, mutta uskoisin että herrat nähtäneen tänään kokoonpanossa. Vierailta ovat sivussa puolestaan Charles N’Zogbia, Chris Herd ja Eric Lichaj.

Vaikka Arsenal on ajautunutkin liigassa tappioputkeen, on joukkueen peliesitykset olleet siitä huolimatta kelvollisia, lukuisten maalipaikkojen tuhlailu on kuitenkin koitunut kohtaloksi. Villa saapuu Emiratesille varmasti puolustusvoittoisella taktiikalla, mutta uskonen että Tykkimiehet käyttää lukuisista maalipaikoistaan hyväksi sen verran, että Pohjois-Lontoolaiset jatkavat tästä seuraavalle kierrokselle.

Veikkaussivut | Jukka