Saksa - Belgia 11.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Saksa murskaavan ylivoimaista menoaan?

Saksa – Belgia, Merkki 1, Kerroin 

Saksa – Belgia (+1), Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!Jalkapallon EM-karsinnat jatkuvat, lohkossa A Saksa saa vieraakseen Belgian. Tilanne ensimmäisessä lohkossa on se, että Saksa tulee olemaan täysin ylivoimainen. Joukkue on voittanut yhdeksästä ottelusta jokaisen, eikä ole mitään syytä, miksei joukkue tulisi menestymään myöskin tulevissa EM-kilpailuissa. Joukkueen materiaali on täysin ylivoimainen verrattuna lohkon muihin joukkueisiin.

Belgia puolestaan on tällä hetkellä kiinni juuri lohkon kakkospaikassa, joten motivaatiota vierailijoilla löytyy. Turkki on vain yhden pisteen päässä Belgiasta, ja kun Turkki kohtaa omassa ottelussaan Azebaizhanin, niin siitä tottakai Turkki tulee myöskin täydet kolme pistettä ottamaan. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa näissä karsinnoissa ei maaleilla juhlittu, mutta silti Saksa onnistui hakemaan 0-1 vierasvoiton. Saksan puolustus ei todellakaan ole ollut millään tavalla ohittamaton, tai ylivoimainen, mutta maalinteko joukkueella on aivan loistavaa. Viime lauantaina jopa todella hankalassa Turkki -vierasottelussa Saksa otti selkeän ja helpon 1-3 vierasvoiton.

Maalintekijöitä Saksalla kyllä riittää muutenkin, esimerkiksi yhdeksän maalia viimeistellyt SS Lazion hyökkääjä Miroslav Klose, viiden maalin mies Mario Gomez Bayern Munchenista, sekä miksei myöskin neljän maalin Real Madrid -tähti Mezut Özil. On aivan turhaa kuvitella, että joukkueen valmennus haluaisi peluuttaa etenkään kaikkia kentällä, joten peliaikaa tullaan antamaan nuorille, mutta sehän kelpaa enemmän kuin hyvin, koska Saksalla on tulossa todella kovan tason nuoria tähtipelaajia.

Veikkaussivut | Tuomas