Karjalaturnaus: Suomi - Ruotsi 13.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Nylkeekö Suomi isänpäivän kunniaksi Ruotsin?

Suomi – Ruotsi, Merkki 1, Kerroin

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

 

VIELÄ TÄMÄN PÄIVÄN AJAN SAAT NORDICBETILTÄ UUTENA ASIAKKAANA RISKITTÖMÄN 50 € VEDON SEKÄ 100 € ALOITUSBONUKSEN! SIIS ILMAISTA PELIRAHAA SEKÄ PÄÄSET PELAAMAAN SILLÄ RISKITTÖMÄSTI!

Jääkiekon Karjala-turnausta, päätösottelu. Suomen joukkueen suunta on ollut vahvasti nousujohdanteinen kun taas rakkaan länsinaapurimme Ruotsin vire on ollut koko turnauksen kateissa. Tre Kronor on hävinnyt molemmat ottelunsa yhteismaalein 3-9.

Suomi on totutusti kotiturnauksessaan vahvalla joukkueella ja eilen Leijonat sai hurmoksen päälle, varsinkin joukkueen ykköskenttä Pesonen-Immonen-Granlund, joka viimeisteli joukkueen kaikki maalit 4-0 voitossa Tshekkiä vastaan. Tämän kolmikon lisäksi mainttakoot myös pakkipari Vatanen-Niskala.

Ruotsi on puolestaan ollut vaisu, mutta se oli odotettavissakin, kun katsoo millä joukkueella Tre Kronor on mukana. Maalivahti Gustav Wesslau on ollut ajoittain haparoiva, eikä joukkue todennäköisesti saa vielä tähänkään otteluun joukkueen ykkösmaalivahtia Viktor Fasthia, sillä miehelle nousi korkea kuume perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Jos ja kun Suomi jatkaa siitä mihin eilen jäi, niin Ruotsi on pelkkä suupala Leijonille. Isänpäivän kunniaksi Suomi ottanee voiton, mutta riittääkö se turnausvoittoon, riippuu päiväpelistä.

Veikkaussivut | Jukka