Karjala turnaus: Venäjä - Suomi 10.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/09/2011
Jaa tämä...

Uusiiko Granlund ilmaveivinsä vai hakeeko Venäjä revanssin?

Venäjä – Suomi, Merkki 2, Kerroin 2,45 NordicBet

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nyt saat 100 € ensitalletus bonuksen lisäksi jääkiekon Karjala-turnauksen ajan 50 € riskittömän vedon NordicBetille! Tämä tarjous on voimassa vain Veikkassivujen kautta rekisteröityneille uusille pelaajille. Siirry NordicBetin sivuille tästä.

 

nb

 

Ottelu näytetään MTV3:lta suorana klo 18.30. Ottelun selostaa Antero Mertaranta.

Suomi lähtee kaatamaan Venäjää parhaalla mahdollisella rosterilla mitä euroopasta voi saada. Jori Lehterä ja Mikko Mäenpää ovat kovimmat nimet joita Jalosen ryhmästä ei löydy. Maalissa aloittaa kovaa kautta pelaava Rämö, Niko Hovinen luukkuvahtina.

Venäjälläkin on kova joukkue, mutta poissaoloja löytyy, esim. Aleksei Morozov. Venäjän maalissa aloittanee Konstantin Barulin, luukkuvahtina Birjukov. Venäjän joukkue on elänyt enemmän sitten MM-Kisojen.

Suomi saanut pidettyä hyvin joukkueen kasassa, kemiaa löytyy enemmän kuin Venäjältä. Suomella mukana uusi nimi, Bluesissa kovan alkukauden pelannut Ville Lajunen. Venäjän vaarallisimmat pelaajat ovat Radulov ja Tarasenko, joita täytyy varoa. Yksilöitä Venäjältä on aina löytynyt, mutta ei se MM-Kisoissakaan riittänyt, vaikka oli Ovetchkinia sun muuta.

Jalosen mukaan Suomi lähtee heti parhaallaan ja tarvittavia kokeiluja tehdään sitten tuleviin turnauksiin. Suomi lähtee Venäjää vastaan suosikkina, joka on harvinaista. Venäjä pyrkii vyöryttämään heti, mutta nyt materiaalissa Venäjä ei ole edellä. Jalonen tietää Venäjän metkut, se nähtiin jo MM-Kisoissa.

Rämö ollut Venäjällä kovassa iskussa, mutta mieheltä ei juurikaan kokemusta maajoukkueesta löydy. Barulin ollut liigassa myös kova, mutta mies ei ole niitä varmimpia maalivahteja. Suomen ykkösketjulta Janne Pesonen-Jarkko Immonen-Mikael Granlund odotetaan paljon. Samassa ketjussa puolustavat Kontinental Hockey Leaguen (KHL) puolustajien pistepörssiä johtava Janne Niskala ja yksi Suomen parhaista hyökkäävistä puolustajista Sami Vatanen. Yleisö on varmasti suuri tuki Suomelle.

Suomelta odotetaan kotiturnauksen voittoa, joka tulee olemaan vaikeasti tavoiteltavissa ilman tämän ottelun voittoa. Suomi on kuitenkin parhaallaan suosikki, Venäjä ei ole parhaallaan eivätkä muutenkaan ole juurikaan yhdessä pelanneet.

Suomen kokoonpanot

Janne Pesonen – Jarkko Immonen – Mikael Granlund
Sami Vatanen – Janne Niskala

Mika Pyörälä – Petri Kontiola – Juhamatti Aaltonen
Jyrki Välivaara – Ville Lajunen

Ville Peltonen – Petteri Wirtanen – Antti Pihlström
Pasi Puistola – Ossi Väänänen

Leo Komarov – Matti Kuparinen – Jesse Joensuu
Topi Jaakola-Lasse Kukkonen

13. hyökkääjä: Jonas Enlund

 

Veikkaussivut | misteri