HC Lev - Traktor 17.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Kärkijoukkue Traktor matkaa vierasturneellaan seuraavaksi Slovakiaan.

HC Lev – Traktor Chelyabinsk, Merkki 2, Kerroin (paras kerroin otteluun)

 

EXPEKT – VOIT TEHDÄ VEDON ILMAN RISKIÄ

  • Saat uutena asiakkaana 50 € riskittömän vedon
  • Todella helppokäyttöinen sivusto
  • Monipuolinen valikoima peleihin sekä kilpailukykyiset kertoimet
  • Katso Expektin arvostelu tästä


Siirry Expektin sivuille TÄSTÄ >>>

 

KHL. HC Lev joutuu perjantaina kovaan testiin kun Petri Kontiolan edustama Traktor saapuu kylään.

HC Levin loppukausi on pelkkää pelailua. Joukkueella ei ole enää asiaa pudotuspeleihin, eikä talousvaikeudet kauden aikana ole helpottaneet ensimmäistä KHL-kautta. Lev on joutunut kaupittelemaan pelaajiaan ja kauden tyhjennysmyynnin aikana ovat joukkueesta lähteneet maalivahti Tomas Duba, puolustajat Karel Pilar, Vladimir Mihalik, Tomas Kloucek, ja hyökkääjät Tomas Netik, Juraj Mikus, Vaclav Nedorost, Ladislav Nagy, Jaroslav Kristek, Martin Chabada, Stanislav Balan sekä Peter Olvecky. Levin materiaali on todella heppoinen, edellisessä ottelussa joukkue hävisi kolmella kentällä umpisurkealle Avtomobilistille.

Traktor alkaa olla varma läntisen konferenssin voittaja, tosin vielä joukkue ei voi alkaa höllätä, sillä Magnitogorsk on 11 pisteen päässä. Traktor on pelannut todella vahvan kauden, jonka näkee myös sarjataulukkoa katsomalla. Traktor osoitti vahvuutensa edellisessä ottelussa, kun se nousi 3-1 tappioasemasta 3-5 voittoon Moskovassa.

Mikään asia ei tänään viittaa millään lailla kotivoiton suuntaan. Traktor on yksinkertaisesti vaan niin paljon parempi joukkue ettei Levilla ole mitään jakoja pisteille.

Veikkaussivut

Huom! Tällä viikolla Veikkaussivut tarjoaa 20 € riskittömän vedon. Lue lisää Veikkaussivujen kampanjoista.