Pyrintö - Kataja 3.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/03/2012
Jaa tämä...

Pyynikillä Suomen cupin finaalin ”uusinta.”

Pyrintö – Kataja, Merkki 2, Kerroin

 

NORDICBETILLE 25 € RISKITÖN VETO!

  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

Korisliigaa. Perjantain huippuottelussa Tampereen Pyynikillä kohtaavat ennen kauden alkua suurimmiksi mestarisuosikeiksi julistetut Pyrintö ja Kataja.

Pyrintö on pelannut ennakko-odotuksiin nähden vaisun kauden. Joukkue on runkosarjassa ”vasta” sijalla 4, ja joutunee taistelemaan kotiedusta pudotuspeleihin. Pyrintö on voittanut kahtena edellisenä kautena suomen mestaruuden, joten siinäkin suhteessa kausi on ollut joukkueen osalta pettymys. Kevättä on kuitenkin vielä jäljellä.

Kataja on ylivoimaisesti paras joukkue Suomen kentillä tällä hetkellä. Korisliigassa joukkue on pelannut todella huiman kauden. Edellisestä 19 liigaottelusta Kataja on poistunut ainoastaan kerran parketilta tappio niskassaan. Tämän päälle joukkue myös voitti Suomen Cupin. Kevättä ajatellen Kataja myös vahvistui merkittävästi, kun hivenen kapea materiaali sai kovan luokan vahvistukset, kun maajoukkuemies Samuel Haanpää ja Elias Kajander liittyivät joukkueeseen. Kataja on mestarisuosikki numero yksi.

Joukkueet kohtasivat muutama viikko sitten samaisella parketilla Suomen cupin loppuottelussa jolloin Kataja oli parempi 78-68. Kauden kaikki kohtaamiset ovat Katajalle 2-1. Syyskaudella Pyrintö onnistui Katajan voittamaan, sen jälkeen Katajan meno on ollutkin todella huimaa katsottavaa. Päälle kahden kertoimet maistuvat.

Veikkaussivut | Jukka