Salon Vilpas - Kauhajoen Karhu 11.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/10/2011
Jaa tämä...

Onko Karhustakaan pysäyttämään Vilpaksen vahvaa menoa?

Salon Vilpas – Kauhajoen Karhu, merkki 1, kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!Koripallon SM-liigan ottelussa Salossa yhteen iskevät todella hienoon iskuun päässyt Vilpas sekä Saloon vieraaksi saapunut Kauhajoen Karhu, kyseessä on kotijoukkueelle kauden 12s. ottelu, kun taas Kauhajoki on pelannut ottelun kotijoukkuetta vähemmän.

Vilpas lähti kauteen tilanteesta, jossa lähtökohdat eivät olleet helpot, mutta ilman muuta viime aikaiset peliesitykset ovat ensinnäkin lihottaneet merkittävästi Vilppaan pistepussia, mutta toinen tärkeä asia on se, että joukkueella on nyt itseluottamus kunnossa. Kauhajoki puolestaan on pelannut todella epätasaisesti, välillä loistavaa suorittamista ja välillä täysin naurettavia peliesityksiä, kuten esimerkiksi ottelussa Joensuun Katajaa vastaan.

Kauhajoki pystyy parhaimmillaan haastamaan Korisliigan parhaimpia joukkueita, kuten Pyrintöä sekä Katajaa, mutta valitettavasti kolikon kääntöpuolena joukkue sortuu melko usein myös karmeaan alisuorittamiseen. Karhu on ollut liigassa surkea vierasjoukkue muutenkin, esimerkiksi kolmesta edellisestä vierasottelusta Karhu ei ole saalistanut pistettäkään, eikä mikään ihme, koska yhdessäkään ottelussa voitto ei ollut lähelläkään.

Vilpas menetti Junior Hairtonin viime sunnuntain tapahtumien takia pois, Hairston lähti takaisin kotiin Yhdysvaltoihin, mutta ensinnäkään sota ei yhtä miestä kaipaa, ja toisekseen eipä mies ollut todellakaan mikään hirvittävän tärkeä muutenkaan. Vilppaalla on erinomainen pelintekijä Roope Ahonen, loistava kaukoheittäjä Samu Kaaresvirta sekä levypalloissa liigan parhaimpiin lukeutuva John Fields.

Vilpas on viime aikoina ollut yksi liigan parhaimmista joukkueista, ja vieläpä kotiyleisön edessä pelatessa surkeaa vierasjoukkuetta vastaan ilman muuta Vilpas lähtee otteluun suosikkina.

Veikkaussivut | Tuomas