Atletico Madrid - Sevilla 2.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2011
Jaa tämä...

Nähdäänkö La Ligan huippuottelussa maalijuhlat, sekä vierasvoitto?

Atletico Madrid – Sevilla, Merkki 2, Kerroin 

Atletico Madrid – Sevilla (+1), Merkki 2, Kerroin 

Atletico Madrid – Sevilla, Merkki yli 2,5 maalia, Kerroin 

Jalkapallon Espanjan La Ligan huippuottelussa Atletico Madrid saa vastaansa Sevillan. Atletico Madrid on tällä kaudella muuttunut selkeästi viime kaudesta, mutta siltikin joukkue on jopa ylempää keskikastia. Atletico menetti kesän aikana mm. ykkösmaalivahtinsa De Gean, sekä hyökkäyspään Forlanin, mutta toisaalta sai hankittua Portosta Falcaon korvaamaan Forlanin jättämää aukkoa – Falcao todella kovan tason hyökkääjä, mutta ei kuitenkaan välttämättä uruguaylaisen tasoa.

Sevilla puolestaan alisuorittaa oikeastaan kaudesta toiseen, mutta jossain vaiheessahan joukkueen on pystyttävä pelaamaan myös omalla tasollaankin. Nyt Sevilla ainakin on aloittanut kautensa mukavasti, joukkue on La Ligan sarjataulukossa viidentenä, piste-eroakin on ykkösenä olevaan Valenciaan vain muutama piste. Sevilla on viimeistellyt vain kuusi osumaa, joka on vähän, mutta toisaalta puolustus on toiminut erinomaisesti. Vain kolme päästettyä maalia on hieno suoritus valkopaidoilta.

Perustasoltaan Sevilla on ehdottomasti Atleticoa laadukkaampi joukkue, ja kun molemmilta löytyy paljon maalintekotaitoa, niin maaleja voi ottelusta odottaa.

Veikkaussivut | Tuomas