Levante - Sevilla 10.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Sevilla kotijoukkueen jyrkkää alamäkeä?

Levante – Sevilla, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Jalkapallon Espanjan liigaa. Illan ensimmäinen ottelu käydään samanaikaisesti toisen ottelun kanssa, Levante saa vieraita Sevillasta. Levante on sarjataulukossa peräti neljäntenä. Joukkueen alkukausi oli rajusti yli kaikkien isoimpienkin odotusten, mutta tällä hetkellä pikkuinen valencialaisseura on todella jyrkässä alamäessä.

Levante on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan ainoastaan yhden, kun joukkue voitti toiseksi edellisellä kierroksella surkean Sportingin kotonaan 4-0 maalein. Sevilla puolestaan lähtee otteluun kahden ottelun voittoputkessa. Ensin Sevilla haki pisteet Zaragozasta A.Negredon rankkariosumalla, ja sen jälkeen viime maanantaina Getafelle joukkue ei antanut mahdollisuuksia murskaten pikkuseuran 3-0 numeroin.

Sevilla tunnetaan erittäin potentiaalisena joukkueena haastamaan jopa kahta suurta, mutta tälle kaudelle joukkue on heikentynyt viime kaudesta rajusti. Andalusialaiset hävisivät esim. kotonaan Granadalle 1-2 ja sen jälkeen pelasi tasapelin Mallorcaa vastaan – molemmat ottelut olisivat ilman muuta pitäneet kaiken järjen mukaan päättyä Sevillan voittoihin.

Levante hävisi viime viikonloppuna Barcelonassa 5-0 maalein. Kukaan ei olettanut kuin murskatappiota Barcelonan vieraana, mutta puolen tunnin ajan Levante jotenkin onnistui sinnittelemään ottelussa mukana.

Sevilla on ilman muuta Levantea laadukkaampi joukkue. Vierailijat ovat pelanneet pari edellistä ottelua hyvin, kun taas Levante on ollut pahassa alamäessä. Sevilla lähtee otteluun suosikkina vieraskentästä huolimatta.

Veikkaussivut | Tuomas