Betis - Valencia 10.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2011
Jaa tämä...

Onko Valencia onnistunut pyyhkimään pois Mestarien liigan pettymyksen?

Betis – Valencia, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!

 

Espanjan La Ligaa. Lauantain yksi kolemsta ottelusta käydään Real Betiksen sekä Valencian välillä. Real Betis on jumittunut sarjataulukon häntäpäähän, joten lähtökohdat otteluun eivät todellakaan ole helpot. Betis on pelannut viime ajat pahasti alakanttiin, joukkueen edellinen voitto tuli lokakuun 22. päivä.

Valencia koki pettymyksen viikolla kun se putosi Mestarien liigasta Chelsean käsittelyssä Lontoossa. Joukkue joutuu tyytymään Eurooppa Liigaan, joka on tietenkin valtava pettymys La Ligan ”kolmosjoukkueelle”, kaikki on kuitenkin kotiinpäin ottaen huomioon Valencian taloustilanteen.

Ennen keskiviikkoa Valencia oli voittanut La Ligassa peräkkäin niin Vallecanon vieraissa 1-2, kuin myös Espanyolin kotonaan samoin numeroin. Mestarien liigassa muutama viikko sitten Valencia järjesti todelliset maalijuhlat murskaamalla umpisurkean KRC Genkin 7-0. Tulivoimaa lepakoille riittää, Roberto Soldado on viimeistellyt Espanjan liigassa tällä kaudella jo yhdeksän osumaa.

Valencia on voittanut joukkueiden kuudesta edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta jokaisen. Ottaen huomioon myös kotijoukkueen surkean vireen, niin ”lepakot” lähtevät otteluun selkeänä suosikkina vieraskentästä huolimatta.

Veikkaussivut | Tuomas