Real Madrid - Atletico Madrid 26.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Syttyykö Atletico taistelemaan pisteistä isoveljen vieraana?

 

Real Madrid – Atletico Madrid (+2), merkki 2, kerroin 

Real Madrid – Atletico Madrid, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! Katso alla olevasta videosta miten helposti saat NordicBetin bonuksen tilillesi!


 

Jalkapallon Espanjan pääsarjan kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät rakkaat naapurit Real Madrid sekä lähinnä valkoisten pikkuveljenä tunnettu Atletico Madrid. Kyseessä on molemmille joukkueille aina tärkeä ottelu, kun vastassa on samasta kaupungista tuleva joukkue.

Joukkueen päävalmentaja Gregorio Manzano on jo pidemmän aikaa ollut siinä tilanteessa, että kauanko kokenut valmentaja saa jatkaa punavalkoisten valmentajana. Kausi on ollut vaikea, se on ollut oikeastaan pitkälti vain pettymyksiä täynnä. Kyllähän se on tullut todella selväksi, että viime kaudella Atleticoa edustaneet ykkösmaalivahti David De Gea sekä ykköshyökkääjä Sergio Kun Aguero olisivat nyt todella iso ja tärkeä palanen vieraiden ryhmää. Etenkin hyökkäyksessä jonkun on otettava yksinkertaisesti lisää vastuuta, ja sitä on otettava kovalla rahalla hankittu Falcao.

Kolumbialaishyökkääjä on todella loistava ilmassa ja pääpalloissa varmasti valkoisten puolustuksella tuleekin olemaan vaikeuksia. Seitsemän maalia on kohtalainen suoritus, mutta vielä pitää pystyä selkeästi parempaan. Adrian, vielä viime kaudella Deportivoa edustanut espanjalaishyökkääjä osaa hyvin suojata palloa ja pelisilmää löytyy, joten nyt homma olisi saatava pian toimimaan.

Real Madrid on toki ollut aivan karmeassa iskussa, mutta täytyy muistaa, ettei vastustajienkaan taso ole ollut millään tavalla hyvä. Mestareiden Liigassakin viikolla vastassa oli vain surkea Dinamo Zagreb. Atletico on todella vaikean tehtävän edessä, mutta mikäli kaikki menee putkeen, saattaa pikkuveli yllättää Valkoisessa talossa.

Veikkaussivut | Tuomas