Sevilla - Granada 31.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Uskooko Granada itsekään voivansa voittaa vahvan Sevillan?

Sevilla – Granada, Merkki 1, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa?  Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

Jalkapallon Espanjan pääsarjan päivän ainoassa ottelussa ylemmän keskikastin FC Sevilla kohtaa kotonaan vielä viime kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelanneen Granadan. Kyseessä on molemmille kauden kymmenes ottelu.

Sevilla tunnetaan erittäin epätasaisena joukkueena siihen nähden, minkä materiaalin joukkue kaudesta toiseen omistaa. Joukkueeseen on käytetty rahaa melkoisia summia, ja vihdoinkin Sevilla on alkamassa pelaamaan sillä tasolla, millä joukkueen materiaalilla kuuluisikin pelata. Sevilla on yhdeksästä ensimmäisestä ottelustaan voittanut neljä sekä viidesti pelannut tasan, joten sitä voidaan pitää ihan mukavana saavutuksena, koska yhtenä tasapelinähän on vieraspiste Camp Noulta FC Barcelonan kotistadionilta.

Granada nousi täksi kaudeksi pääsarjaan, mutta ensi kaudeksi joukkue tulee takaisin tippumaan, sillä taso ei riitä La Ligaan. Granadan materiaali on ilman muuta liigan heikoimpia, oikeastaan heikoin, joten eipä sillä ihmeitä tehdä, etenkään, kun Granadan hyökkäys on surkea. Vierailijoiden puolustushan on ollut hyvä, koska joukue on päästänyt vain yksitoista maalia, mutta hyökkäyspäässä ei ole tapahtunut koko kauden aikana yhtään mitään, joten ei ole kenellekään mikään ihme, minkä takia Granada on tukevasti liigan viimeisten joukossa.

Sevilla on materiaaliltaan karmeasti sarjanousijaa edellä ja vieläpä viime aikojen mukava pelivire tekevät Sevillasta ottelun erittäin todennäköisen voittajan.

Veikkaussivut | Tuomas