Valencia - Barcelona 21.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Lähteekö Valencia tosissaan haastamaan Barceloonaa?

Valencia – Barcelona, Merkki yli 3,5 maalia, Kerroin 
Valencia – Barcelona, Merkki yli 4,5 maalia, Kerroin 

La Ligassa pelataan kolmatta kierrosta ja Camp de Mestallalla on kärkiottelu! Täydet pisteet tähän mennessä saanut Valencia kohtaa Barceloonan. Barcelona lähtee otteluun selkeänä suosikkina, mutta Valencia on ollut aina pirteä kotijoukkue.

Barcelona sai viime pelissä maalihanansa kunnolla auki kun Osasuna kaatui murskaavasti 8-0. Hyökkäys peli on siis kunnossa ja Messi on jatkanut maalien sylkemistä viime kauden tapaan. Fabregasin alku on ollut taas aivan loistava ja hän on tehnyt jo 3 liigamaalia 3 ottelussa. Fabregasin ja Messin yhteistyö on toiminut erittäin hyvin ja se vain paranee kauden edetessä koko ajan. Puolustuspää on ollutkin sitten aikamoista sekamelskaa kun keskikenttä pelaajat Busquets ja Mascherano ovat tuuranneet toppareita.

Valencia on heikentynyt tälläkin kaudella paljon! Tällä kertaa kaksi parasta laitalinkkiä lähti pois kun Mata sekä Joaquin myytiin. Suurin kompastuskivi Valencian pelissä on kuitenkin puolustus. Jo viime kaudella se oli erittäin kapea ja Valencia hankki puolustukseen vain yhden pelaajan – Adil Ramin.

Valencian aseet ovat sitten ehdottomasti hyökkäys sekä maalivahtipeli. Valencialla on kaksi todellista tähteä maalissa kun he hankkivat Guaitan kaveriksi Diego Alvesin. Guaita on kuitenkin ykkösmaalivahti viime kauden loistavilla otteilla. Hyökkäyksessä Valencialla on nuoria kavereita kuten Canales sekä Piatti. Tällä hetkellä Valencian kultakimpale on kuitenkin Soldado. Soldado on heittänyt tällä kaudella Valencian kuudesta maalista viisi!

Pelistä on lupa odottaa paljon maaleja sillä Valencia ei lähde peliin välttämään takaiskuja vaan hyökkää rohkeasti kotonaan.

Veikkaussivut | Kakezki & Neukka

Valencia – Barcelona ottelu Unibetilta.