Zaragoza - Malaga 25.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 24/09/2011
Jaa tämä...

Jatkuuko huippulaadukkaan Malagan lento?

Zaragoza – Malaga, Merkki 2, Kerroin

Espanjan La Ligassa kohtaavat viime kesänä suurta vaihtuvuutta kokeneet joukkueet. Joukkueista Malaga on pelannut samalla kokoonpanolla kesän harjoitusotteluista lähtien. Zaragozalla tuli suuria muutoksia juuri ennen kauden alkua. Malagan yhteispeli on  siis astetta Zaragozaa kovempaa.

Malaga pystyy materiaalinsa puolesta taistelemaan sijoista kärjen takana heti Real Madridin ja Barcelonan jälkeen. Alkukausi on ollut jopa yllättävän hyvä, ja joukkue on jo nyt valmis paketti. Se liitää kolmen ottelun voittoputkessa, joissa maaliero mahtava 6-0. Malaga on pitänyt maalinsa puhtaana 350 minuuttia putkeen, joten Zaragozalla on vaikea tehtävä edessään.

Zaragoza on tehnyt paljon muutoksia kokoonpanoonsa tappiollisen Betis-ottelun jälkeen. Sen iskukyky on tällä hetkellä arvoitus. Malaga sen sijaan lähtee täysin samalla avauskokoonpanolla matsiin, millä se pelasi viimeksikin.

Malaga on Zaragozaa pari luokkaa laadukkaampi ja on huomattavasti paremmassa kunnossa. Zaragoza ailahtelee tällä hetkellä ihan liikaa, ja siltä puuttuu ottelusta Adam Pinter, joka loukkasi itsensä juuri ennen Betis-ottelua. Malaga pääsee parhaallaan, ja on todella lähellä voittoa tässä ottelussa. Van Nistelrooy ja Baptista eivät ole vielä avanneet maalitiliään, mutta ovat pelanneet pirteästi. Esimerkiksi edellisessä ottelussa Julio Baptista kolisutteli rimoja. Vierasvoitosta lähdetään liikkeelle.