Ilves - Sport 23.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Liigakarsinta käynnistyy Hakametsässä.

Ilves – Sport, Merkki 1, Kerroin (Paras kerroin)

 

NORDICBET – 100 € PELIRAHAA UUSILLE ASIAKKAILLE

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

Jääkiekon SM-liigan liigakarsinta käynnistyy SM-liigan runkosarjan viimeiseksi jääneen Ilveksen ja mestiksen mestaruuden voittaneen Sportin välillä.

Ilves on saanut ladata akkuja rauhassa ja keskittyä karsintaan jo pitkän aikaa. Vaikka joukkue jäikin selväksi liigajumboksi, oli peliesitykset kauden loppua kohden parantumaan päin koko ajan. Ilves päätti runkosarjan kolmen ottelun voittoputkeen (KalPa, HPK, TPS), eikä hävinnyt varsinaisella peliajalla viiteen otteluun. Tämä oli Ilveksen kannalta tärkeää että voittoja ja onnistumisia on alla.

Sport juhli toistamiseen peräkkäin mestiksen mestaruutta ja on jälleen kerran liigakarsinnassa mukana. Mestiksen pudotuspeleissä Sport oli todella vahva, häviten ainoastaan yhden ottelun (KooKoolle välierissä jatkoajalla 0-1). Viime vuonna Sport jäi liigakarsinnassa Pelicansin jalkoihin otteluvoitoin 4-0. Tälläkään kertaa tehtävä ei ole helppo. Sportilta uupuu tärkeä sentteri Pete Suonpää.

Ilves lähtee sarjaan todella suurena suosikkina ja tasoero on huima, mikäli Ilves pelaa omalla tasollaan. Vaasasta on tulossa tietojen mukaan jopa 2000 kannattajaa, joten siitä ei Sportin menestys jää kiinni. Todennäköisesti vaasalaiset joutuvat kuitenkin pettymään.

Veikkaussivut