Romania - Uruguay 29.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Romania haastaa Uruguayn tähdet.

Romania – Uruguay, Merkki 2, Kerroin

 

NORDICBETILLE 110% ENSITALLETUSBONUS

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

Jalkapallon ystävysottelu, Romania saa vieraakseen Copa American mestarin.

Uruguayn jalkapallo on ollut kovassa nosteessa ja maa onkin kivunnut FIFA-rankingissa sijalle 4. MM-kisojen (2010) nelonen ja sekä Copa-American viime kesän hallitseva mestari on tällä hetkellä kivenkova nippu. Uruguayn maajoukkue ei ole tappiota kokenut sitten 29.05.2011, jolloin se hävisi Saksalle 1-2. Tämän jälkeen joukkue on pelannut 13 ottelua peräjälkeen ilman tappiota, mukaan mahtuu myös edellä mainittu Etelä-Amerikan mestaruus.

Romanian jalkapallo sitä vastoin elää uutta aikaa ja katseet on käännetty tulevaisuuteen. Maajoukkueen päävalmentaja Victor Piturca onkin kierrättänyt todella paljon pelaajia maajoukkueessa ja katsastanut nuoria lupauksia. Uruguayta vastaan Romanialla on kasassa jälleen mielenkiintoinen nippu, sillä hyökkäys on kelpo tasoa, mutta muuten joukkue ei (ainakaan) paperilla vakuuta ei sitten yhtään. Tästäkin ottelusta ovat jääneet ulkopuolelle mm. maalivahti Costel Pantilimon (Man City), puolustajat Stefan Radu (Lazio), Razvan Rat (Dnetsk), Gabriel Tamas (WBA), Cristian Săpunaru (Porto), sekä keskikentältä Banel Nicolita (Saint-Etienne) ja Razvan Cocis (Rostov).

Uruguay on valinnut parhaan mahdollisen ryhmän Bukarestiin Stadionul Nationalille ja lähtee otteluun vieraskentästä huolimatta selkeänä suosikkina.

Uruguayn joukkue :

Maalivahdit : Fernando Muslera (Galatasaray), Martin Silva (Olimpia)
Puolustajat : Diego Lugano (PSG), Maxi Pereira (Benfica), Martin Caceres (Juventus), Diego Godin (Atl. Madrid), Sebastian Coates (Liverpool), Jorge Fusile (Santos)
Keskikenttä : Walter Gargano (Napoli), Alvaro Gonzalez (Lazio), Nicolas Lodeiro (Ajax), Christian Rodriguez (Porto), Sebastian Eguren (Sporting), Diego Perez, Gaston Ramirez (Bologna), Egidio Arevalo Rios (Tijuana)
Hyökkäys : Luis Suarez (Liverpool), Edinson Cavani (Napoli), Diego Forlán (Inter), Sebastian Fernandez (Malaga), Sebastian Abreu (Botafogo)

Veikkaussivut