Arsenal - AC Milan 6.3

 • Veikkaussivujen toimitus
 • webpalcon
 • 03/06/2012
Jaa tämä...

Arsenal lähes mahdottoman tehtävän edessä.

Arsenal – Milan, Merkki 2, Kerroin 


BETSSON – VASTUULLISIN PELIYHTIÖ

 • Betsson valittiin vuoden parhaimmaksi vedonlyöntitoimistoksi
 • 100% ensitalletusbonus 100 € saakka
 • Live-vedonlyönnissä kohdetarjonta todella laaja
 • Lue Betssonin arvostelu tästä
 • Siirry Betssonin sivuille TÄSTÄ >>>

   

  Mestarienliiga jatkuu toisilla osaotteluilla, kun Arsenal kohtaa Lontoossa AC Milanin! Milan voitti ensimmäisen osaottelun San Sirolla 4-0.

  Arsenal lähtee toiseen osaotteluun erittäin huonoista lähtökohdista. Ensimmäinen ottelu päättyi siis Milanin 4-0 voittoon, joten Arsenalin pitää tehdä vähintään neljä maalia päästäkseen jatkoon. Siihen en usko, koska Arsenalilta ovat totuttuun tapaan poissa: Santos, Mertesacker, Djourou, Gibbs, Frimpong, Wilshere, Benayoun, Rosicky, Diaby, Ramsey, Coquelin, Squillaci sekä viime ottelussa loukkaantunut Arteta. Pelin idea on Arsenalilta täysin kateissa ja ainostaan Van Persien yksilösuoritukset ovat nostaneet heidät liigassa neljän parhaan joukkoon.

  Milan taas on päässyt huikeaan vireeseen! Viimeisestä viidestä ottelusta Milan on kerännyt 11 pistettä ja tehnyt kymmenen maalia. Zlatan Ibrahimovic on näyttänyt kaikille, että hän on edelleen yksi maailman parhaimpia hyökkääjiä! Ruotsin tähtihyökkääjä on tehnyt tuhoisaa jälkeä yhdessä Robinhon sekä Boatengin kanssa. Milan on Serie-A:n paras vierasjoukkue ja he ovat tehneet vierasotteluissa keskimäärin 2,0 maalia/ottelu!

  Molemmilla joukkueilla on vielä panosta omassa liigassa, joten molemmat joukkueet saattavat leputtaa tähtipelaajiaan. Kannattaa olla erittäin tarkkana kun kokoonpanot julkaistaan! Jos Milan johtaa ottelua puoliajalla, saattavat molemmat joukkueet välttää riskejä ja ottaa parhaimmat pois kentältä.

  Ottelun alku ratkaisee lopullisesti otteluparin ja jos Arsenal ei tee alussa maalia, tulee Milan tekemään! Milanille tarjotaan huikeaa vieraskerrointa eikä sitä kannata jättää käyttämättä!

  Veikkaussivut