Manchester City - Villarreal 18.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Onnistuuko Villarreal välttämään murskatappion Englannissa?

Manchester City – Villarreal, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Manchester City – Villarreal, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetiltä saat nyt 5 € riskittömän vedon. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!Jalkapallon Mestareiden Liigaa, lohko A:n pitkäveto vihje. Manchesterin illassa yhteen iskevät Manchester City sekä Villarreal CF. Kyseessä on molemmille joukkueille kilpailun kolmas ottelu, joten panokset sen kuin vain kasvavat.

Manchester Cityn materiaalilla edes koko kilpailun voittaminen ei kuulosta mahdottomalta ajatukselta, mutta kyllähän Cityn kohdalla kuitenkin myös paineet ovat todella karmeat. Joukkueelta odotetaan vain ja ainoastaan Valioliigan TOP-3 sijoituksia, ja menestystä Mestareiden Liigassa, mutta se onkin helpommin sanottu kuin tehty. Villarreal puolestaan menetti kesän aikana joitain avainpelaajiaan, kuten Santi Cazorlan Malagaan, mutta kyllähän keltainen sukellusvene lukeutuu joukkueisiin, jotka voivat yllättää ”isompiaan”.

Villarreal on edelleen kilpailussa voitoitta kahden ottelun jälkeen, ensin tuli tappio kotona Bayern Munchenille ja sen jälkeen vieraissa ajoittain huikean hienosti pelaavaa Napolia vastaan. Villarrealin peleissä ei todellakaan olla oltu puolustuksen osalta etenkään aina läheskään hereillä, joten nyt molemmilla on erinomaiset mahdollisuudet iskeä ainakin muutama maali, koska eipä se Manchester Citynkään puolustus ole todellakaan ohittamaton.

Veikkaussivut | Tuomas