Marseille - Bayern München 28.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Marseille heikossa vireessä saksalaisten kaatoon.

Marseille – Bayern München, Merkki 2, Kerroin

 

Betsafe – Voittoja maan ja taivaan välillä

  • Vedonlyöntiin ensitalletusbonus jopa 100 € saakka
  • Supernopeat rahansiirrot
  • Tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta

Siirry Betsafen sivuille TÄSTÄ >>>

 

Jalkapallon Mestarien liigan puolivälierä, ensimmäinen osaottelu. Isäntäjoukkue Marseille ei parhaista mahdollisista lähtökohdista lähde saksalaijätin kaatoon.

Marseille on onnistunut voittamaan ainoastaan kerran edelliseen kymmeneen otteluun, ja ranskalaisten peliesityksissä ei viime aikoina ole kehumista ollut. Esimerkiksi Ranskan cupissa Marseille putosi kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavalle Quevillylle. Marseille painii myös muutamien poissaolojen kanssa, kun sivussa ovat ykkösmaalivahti Steve Mandandaj a Souleymane Diawara. Andre Ayewilla on ollut ongelmia olkapäänsä kanssa, mutta siitä huolimatta mies on pelannut. Ykköshyökkääjä Loic Remyn pelikunto ratkeaa vasta keskiviikkoaamuna kuntotestissä.

Bayern München sen sijaan on täysin päinvastaisessa vireessä kuin kotijoukkue. Peli kulkee ja maaleja on alkanut tulla taas liukuhihnalta. Münchenilta ovat sivussa pitkäaikaispotilaat Daniel Van Buyten ja Breno. Bastian Schweinsteigerin pelaaminen on epävarmaa.

Marseillen heikko vire ei ota loppuakseen, ja ”putken” katkeamiseen on vaikea uskoa. Marseille-leirin ylimieliset kommentit vastustajasta tuovat kentälle ärsytetyn Bayernin. Tämä ei ollut viisasta ranskalaisilta. Bayern ratkaisee tämän parin jo patonkimaalla.

Veikkaussivut