Olympiakos - Borussia Dortmund 19.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Ryöstääkö Dortmund täydet pisteet Kreikasta?

Olympiakos – Borussia Dortmund, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!Mestarien liigan lohkovaihetta. Kreikkalaisjoukkue Olympiakos on aloittanut UCL-kauden odotetusti kahdella tappiolla, sillä onhan se lohkonsa heikoin joukkue materiaaliltaan ja muutenkin kilpailun huonoimpia joukkueita. Dortmundilla on kasassa ainoastaan yksi piste, ja Olympiakoksen ohella se tarvitsee tästä voiton, muuten menee jatkoonpääsy liian vaikeaksi.

Keltamustat ovat Mestarien liigassa juuri ja juuri top10-luokkaa. Nuorekas ryhmä on vihdoin kypsynyt huippujoukkueeksi ja viime kaudella homma tuotti tulosta mestaruuden muodossa. Sairastupa tyhjenee, kun Piszczek on pelikuntoinen. Puolestaan Schmelzer on ainoa sivussa oleva, tosin Bremen-pelissä Owomoyela paikkasi hyvin ja iski maalinkin tuossa ottelussa. Alkukaudella sillä todettiin ”mestaruuskrapula”, mutta nyt se on vain historiaa, sen osoittaa kolme perättäistä voittoa Bundesliigassa maalierolla 8-1. Hallitseva Bundesliigan mestari pelaa tällä hetkellä omalla tasollaan ja tulee kaatamaan Olympiakoksen.

Kreikkalaisjoukkueet tunnetaan vahvasta puolustuspelistä, myös Dortmundilla on kova alakerta sillä se on paperilla Bundesliigan toiseksi kovin heti Bayern Munchenin jälkeen. Vierailla on kuitenkin selkeästi laadukkaampi hyökkäys Lewandowskin ja Barrioksen johdolla, että ei tässä muuta voida odottaa kuin puhdasta vierasvoittoa. Tulosveto 0-2 on erittäin lähellä.

Veikkaussivut | JJ