Zenit - Benfica 15.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Benfica matkaa Pietarin pakkaseen.

Zenit – Benfica, Merkki 2, Kerroin

EXPEKT – VOIT TEHDÄ VEDON ILMAN RISKIÄ

  • Saat uutena asiakkaana 50 € riskittömän vedon
  • Todella helppokäyttöinen sivusto
  • Monipuolinen valikoima peleihin sekä kilpailukykyiset kertoimet

Siirry Expektin sivuille TÄSTÄ >>>

 

Jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälieriä. Pietarin Zenit saa vieraakseen Lissabonista Benfican.

Benfica matkaa Pietariin huikeassa 11 ottelun voittoputkessa! Lissabonilaisseura voitti alkulohkonsa, ja on pelannut muutenkin todella vakuuttavaa kautta. Kaikki ottelut mukaan lukien, Benfica on kärsinyt ainoastaan yhden tappion edelliseen 39 otteluun. Tämä antaa osviittaa siitä, minkälaisessa vireessä joukkue tällä hetkellä on.

Kotijoukkue Zenitin vireestä on vaikea mennä sanomaan yhtään mitään. Venäjän liiga on talvitauolla, joten pietarilaiset ovat todellinen kysymysmerkki, eikä pelivire voi mitenkään olla huipussaan. Tämän lisäksi Zenitiä vaivaavat pahat poissaolot, kun luottomiehistä ovat sivussa varmuudella puolustaja Domenico Criscito, keskikenttämies Roman Shirokov, ja kärjestä Aleksandr Bukharov, Danko Lazović ja Danny. Tämä syö tehoja varmasti kotijoukkueen hyökkäyksestä.

Vaikkei Benfica omimmillaan varmasti ole 13 asteen pakkasessa, lähtee joukkue Venäjän vierailulle hyvistä lähtökohdista. Zenitin pelaamattomuus ja loukkaantumiset ovat myös vieraille selkeä etu, vaikka talvisissa olosuhteissa pelataankin.

Veikkaussivut