Zenit - Porto 28.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Hallitseva Eurooppa liigan mestari vierailee Venäjällä.

Zenit – Porto, Merkki 2, Kerroin 

Mestarien liigan toiset lohko-ottelut. Heppoisen G-lohkon suosikki on Porto, Zenit on ennakkoon lohkonsa kolmanneksi kovin.

Porto oli todella pirteä pari viikkoa sitten, kun se kaatoi Shakhtarin kotonaan maalein 2-1. Ottelu oli täysin Porton hallussa, ja siinä ottelussa Porto antoi vierailleen aikamoisen lahjamaalin. Siitä se ei kuitenkaan hätkähtänyt, vaan nousi 2-1 kotivoittoon. Zenitin peli mureni täysin Kyproksella, kun APOEL nousi kotiyleisön siivittämänä 2-1 voittoon. Tilanne on tällä hetkellä todella tukala venäläisleirissä, sillä sen on pakko voitettava tämä peli jatkoonpääsyn kannalta. Porto saa ottelun hävitäkin, mutta lähtee hakemaan voittoa, jotta jatkopaikka varmistuisi.

Laadukkaampi ja kovavireisempi Porto on ottelussa lähempänä voittoa. Zenitiltä uupuu ykkösveskari Malafeev, sekä Portugalin maajoukkuepuolustaja Bruno Alves. Portolta on sivussa Guarin, pelikiellosta vapautuu Rodriguez, joka nähdään avauksessa. Portolla on kokemusta venäläisjoukkueen kaadosta, kun viime kaudella Eurooppa liigassa se pehmitti sekä CSKA Moskovan että Spartak Moskovan.

Veikkaussivut | JJ