Anaheim Ducks - Toronto Maple Leafs 27.11 (su-ma yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Palaako Ducks voittojen tielle?

Anaheim Ducks – Toronto Maple Leafs, Merkki 1, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

 

17 edellisestä ainoastaan kaksi voittoa kerännyt Ducks haluaa palata voittojen tielle loukkaantumisista kärsivää Torontoa vastaan. Maple Leafs on kerännyt neljästä edellisestä pelistään hienot kolme voittoa, mutta pidän siitä huolimatta Anaheimia tässä pienenä suosikkina.
Ducks on selkeästi vierailijoita laadukkaampi joukkue. Tähän kun lisätään kotietu ja Toronton poissaolot, niin pidän Anaheimia tässä suosikin asemassa. Torontolta on siis sivussa Brown, Gunnarsson, Steckel, Komisarek, Lombardi, Grabovski, Armstrong sekä ykkösveskari Reimer. Anaheimin ainoat poissaolot ovat Parros ja Visnovsky, joista ainoastaan jälkimmäisen voi laskea menetykseksi.

Viimeksi Anaheim taipui kärkijoukkue Chicagolle maalein 5-6. Peli oli Ducksien paras pitkään aikaan ja ainoastaan surkea kolmannen erän alku vesitti voittohaaveet. Joka tapauksessa maalintekovaikeuksista alkukaudella kärsinyt Anaheim sai vihdoin hanat auki. Toronton hyökkäyskalusto ei millään yllä Chicagon tasolle, joten Anaheim pitänee vierailijat lähes varmuudella alle kuudessa maalissa. Ducks vie ottelun 5-3.

Veikkaussivut | JJ