Boston Bruins - Colorado Avalanche 10.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2011
Jaa tämä...

Avalanche joutuu hallitsevan mestarin kyytiin.

Boston Bruins – Colorado Avalanche, Merkki 1, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on myös erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa. Tiesitkö, että Betsson on supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson tarjoaa lisäksi 100 € bonuksen uusille asiakailleen!

NHL. Hallitseva mestari Bruins aloitti kauden tappiolla mutta kuittasi tilanteen heti seuraavassa ottelussa Tampa Bayta vastaan. Jos katsotaan tulosten taakse niin siitä kuuluisasta mestaruuskrapulasta ei ole ollut tietoakaan. Boston on materiaaliltaan todella vahva ja jokainen hyökkäysketju pystyy maalintekoon ja puolustus on todella vahva, maalivahtipelistä puhumattakaan. Kaksikko Tim Thomas-Tuukka Rask on ilman muuta NHL:n parhaita maalivahtikaksikkoja. Boston ei viime kaudesta ole paljoa muuttunut vaan joukkue jatkaa lähestulkoon viime kauden miehityksellään, ja mikäpä on jatkaessa, kun puhutaan hallitsevasta mestarista. Loukkaantumistilanne ei myöskään ole paha, sillä sivussa ovat ainoastaan pitkään kaukaloista poissaoleva sentteri Marc Savard sekä puolustaja Steve Kampfer, joka nippa nappa edes mahtuisi pelaavaan kokoonpanoon.

Vierailija Colorado on pelannut tällä kaudella ainoastaan yhden ottelun, jossa se koki odotetusti tappion liigan kestosuosikille, Detroit Red Wingsille 0-3. Coloradon viime kausi oli surkea ja joukkue on muuttunut viime kaudesta jonkun verran. Lähtijöitä olivat mm. maalivahti Peter Budaj, lopettanut puolustaja Adam Foote, paras puolustaja John-Michael Liles, hyökkääjä Tomas Fleischmann sekä muutama päivä sitten Anaheimiin siitynyt puolustaja Kyle Cumiskey. Tulopuolella olivat mm. Jan Hejda, Jean-Sebastien Giguere, Chuck Kobasew ja Shane O’Brien. Ennakkoon ajateltuna vierasjoukkue tullee jäämään jälleen pudotuspelien ulkopuolelle.

Boston on materiaaliltaan huomattavasti kovempi nippu ja lähtee otteluun suurena suosikkina, huolimatta NHL:n tasaisuudesta ja yllätyksellisyydestä. Viime kaudella joukkueet kohtasivat ainoastaan kerran, silloinkin Bostonin TD Gardenissa, jolloin Bruins oli parempi lukemin 6-2. Samanlaiseen kyytiin joutuu Avalanche todennäköisesti myös tälläkin kertaa.

Poissaolot :

Boston Bruins : Marc Savard, Steve Kampfer

Colorado Avalanche : Brandon Yip, Mark Olver

Veikkaussivut | ED89