Boston - Toronto 3.12 (la-su yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/03/2011
Jaa tämä...

Boston ollut tällä kaudella ylitsepääsemätön este Torontolle.

Boston – Toronto, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Hallitseva Stanley Cup-mestari Boston on selättänyt alkukauden vaikeudet ja marraskuun saldo oli kivikova – 13 ottelua ja 12 voittoa. Ainoa tappiokin tuli kovakuntoiselle kärkijoukkue Detroitille rankkareiden jälkeen 2-3. Poissaoloja ei joukkueella ole ja Bruins on todella vaikea lyötävä kotonaan. Maalivahtikaksikko on liigan parasta ja hieman yössä ollut Krejcikin heräsi ja tehtaili edellisessä pelissä 1+2 tehot. Joukkue on aika lailla sama mitä viime kaudellakin, näen Bostonin kuitenkin hieman viime kautta kovempana, sillä hyökkäyskalusto on nyt laadukkaampi(Seguinin hurja kehitys).

Toronto Maple Leafs on Bostonin tavoin kovassa iskussa, kuudesta viimeisimmästä kerättynä jopa neljä voittoa. Joukkue painii kuitenkin edelleen pienien poissaolojen kanssa kun tästä ottelusta ovat sivussa Armstrong, Komisarek, Brown ja Lombardi. Toronto on vahvistunut hieman viime kaudesta, mutta en rankkaa sitä siltikään alempaa keskikastia korkeammalle.

Hyökkäysvoimaa löytyy mielin määrin, mutta puolustus on heikko ja maalivahtipeli epävarmaa. Reimer on toipunut vammastaan, mutta ei pelaa vielä tässä matsissa. Niinpä vieraiden maalinsuulla nähdään Gustavsson. Ruotsalaismolari pelasi kolme loistavaa matsia putkeen päästämällä ainoastaan kolme maalia, mutta on sen jälkeen palannut omalle tasollensa. Kolmessa edellisessä pelissä torjuntaprosentti on ollut 89,6%.

Boston on kaksi luokkaa Torontoa laadukkaampi ja on kotonaan melko selkeä suosikki. Torontolla pieniä poissaoloja, Boston parhaallaan. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmesti, näistä jokainen on päättynyt Bruinsin voittoon(6-2,0-7,3-6). Uskon saman jatkuvan, Boston on sen verran kovassa tikissä, että korjaa lopulta voiton 4,5-1,2 lukemin.

Veikkaussivut | JJ