Buffalo Sabres - Anaheim Ducks 7.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/07/2011
Jaa tämä...

Sabres ja Ducks taistelevat pisteistä Jaffalassa.

Buffalo Sabres – Anaheim Ducks, Merkki 1, Kerroin 

NHL kausi saatiin viime yönä käytiin Suomen aikaa ja tänään on luvassa Helsingin ottelu Hartwall Areenassa. Kotijoukkueeksi merkitty Buffalo Sabres omaa kovemman materiaalin ja joukkue on vahvistunut viime kaudesta. Itse odottelen joukkuesta todellista mustaa hevosta tälle kaudelle. Joukkue sai Vancouverista todellisen viivapelotteen kun puolustaja Christian Ehrhoff saapui joukkueeseen. Muita mainittavan arvoisia tulijoita olivat mm. Ville Leino, sekä Flamesista tullut kaksikko Robyn Regehr ja Ales Kotalik. Mainittakoot kuitenkin että Kotalikin ura on ollut viime aikoina jyrkässä laskusuunnassa. Kaiken kaikkiaan joukkue näyttää todella tasapainoiselta ryhmältä joka voi mennä tällä kaudella pitkälle.

Suurin mielenkiinto suomalaisittain kohdistui tälläkin kaudella Anaheimin osalta jatkaako Teemu Selänne uraansa. Mies jatkaa ja saapa nähdä syntyykö pisteitä vielä edelliskauden malliin. Ylivoimalla mies on kuitenkin liigan eliittiä. Ducksin ykköskenttä on todella kova mutta muuten itse näkisin että joukkue ei aivan hirmu pelottava ole viidellä viittä vastaan pelatessa. Mielenkiintoista myös nähdä, kuinka kakkosketjulla jalka liikkuu, kun Blake on 38-vuotias, Koivu kohta 37-vuotias ja Selänne 41-vuotias. Kokemusta sitä vastoin ainakin riittää.

Ducksin Päävalmentaja Randy Carlyle on tunnetusti ollut todella kovaa kuria pitävä valmentaja, ja mies on aina rääkännyt ennen kauden alkua joukkueen aivan tukkoon, joten Anaheimin kone on alkanut kulkemaan vasta kauden jälkimmäisellä puoliskolla. Niin on ollut joukkueen lausunnoista päätellen tälläkin kertaa, joten on aavisteltavissa että Sabres päässee otteluun paremmalla jalalla.

Veikkaussivut | ED89