Colorado - Dallas 18.11 (pe-la yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Starsin tappioputki?

Colorado – Dallas, Merkki 1, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

Läntisen konferenssin 12. ja 3. Molemmat aloittivat kautensa yläkanttiin. Avsien huippuvire loppui tuossa pari viikkoa takaperin ja myös Dallas on hyytynyt. Colorado on voittanut vain yhden pelin viidestä edellisestä, Dallasilla tilanne on hieman pahempi, alla neljä perättäistä tappiota ja viimeksi se kärsi kotonaan 0-6 tappion Floridalle.

Edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi Dallasin 7-6 jatkoaikakotivoittoon, mikä pelattiin nyt alkukaudella. Molemmat on ennakoitu liigan pohjille, joten tasavahvoista joukkueista puhutaan. Colorado pelasi eilen ottelun, mutta ykkösveskari Varlamovia lepuutettiin ja kun kotipelistä on kyse, niin ei Avs ole millään tässä altavastaajan asemassa. Coloradon yv on ollut tähän mennessä liigan parasta.

Avsilla ei merkittäviä poissaoloja ole, Dallasin puolelta ykköspakki Goligoski sivussa.

Veikkaussivut | JJ