Columbus Blue Jackets - Vancouver Canucks 13.12 (ti-ke yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

NHL:n kovavireisin joukkue matkaa jumbojoukkueen vieraaksi.

Columbus Blue Jackets – Vancouver Canucks, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

NHL. Viime kauden finalisti Vancouver Canucks jatkaa vierasturnettaan Nationwide Arenaan jossa se kohtaa NHL:n jumbojoukkue Blue Jacketsin.

Vierailija Canucks on kovassa iskussa. Viimeiset 10 ottelua ovat tuoneet peräti 9 voittoa, joten puhutaan NHL:n kovavireisimmästä joukkueesta. Ennen kautta Canucksia povattiin jälleen kerran konferenssin kärkitaistoon, mutta alkukausi oli joukkueelta yllättävän vaisu. Nyt Alain Vigneaultin luotsaamassa joukkueessa näyttää loksahtaneen palaset kohdalleen.

Jos on Canucks kovassa iskussa niin samaa ei voi sanoa kotijoukkueesta. Columbus Blue Jackets konttasi alkukauden todella pahasti, eikä meno vakuuta vieläkään. Voittoja on alkanut tulemaan, mutta pitkä matka Blue Jacketsilla on vielä parhaimpaan iskuun.

Vieralijat lähtevät otteluun selkeänä suosikkina, joukkueiden kuntokäyrät osoittavat aivan eri suuntiin. Lisäksi Canucks on ollut isännille todella vaikea vastus, sillä edellisestä 12:sta kohtaamisesta Blue Jackets on onnistunut kukistamaan ainoastaan kerran Canucksin varsinaisella peliajalla.

Veikkaussivut | Jukka