Detroit - San Jose 28.10 (pe-la yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

San Jose hakee voittoputkelleen jatkoa heikentyneen Detroitin vieraana.

Detroit – San Jose, Merkki 2, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta

Aika mielenkiintoinen kerroinasettelu. Molemmat ovat toki NHL:n kärkijoukkueita, joista San Jose piirun verran laadukkaampi. Detroit menetti Rafalskin, eikä hänelle olla saatu korvaajaa. San Josen näen jopa hieman viime kautta kovempana joukkueena, Burns oli todella mahtava hankinta Minnesotasta.

Joukkueet kohtasivat viime kauden pudotuspeleissä, siinä San Jose veti pidemmän korren ja eteni jatkoon 4-3 otteluvoitoin. Detroit on hävinnyt nyt kaksi ottelua putkeen maalierolla 11-2. San Jose on tahmean alkukauden jälkeen palannut omalle tasollensa voittamalla kolme ottelua peräkkäin maalierolla 11-6.

Näen asetelmat todella tasaisina, eikä Detroit ole millään suosikin asemassa tässä. San Jose on runkosarjan kestomenestyjä ja sillä on nyt niin kova vire päällä, että 2,85 kerroin pitää hyödyntää. Bookkerit pitävät Detroitia siis suosikkina, mutta viime vuosiin on turha tuijottaa, joukkue on nimittäin heikentynyt.

Veikkaussivut | Jukka